Το Σκοπιανό TV Sitel αναπαράγει φωτογραφία με αλυτρωτικό χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας”

Συνεχίζονται αμείωτες οι προκλήσεις από τα Σκόπια. Μετά από τον Σκοπιανό διπλωμάτη, σειρά πήρε το Σκοπιανό κανάλι TV Sitel.

Στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, δημοσίευσε την γνωστή εμετική φωτογραφία με έναν Σκοπιανό να “ποζάρει” δίπλα σε Τσολιά.

Ο Σκοπιανός εικονίζεται στην φωτογραφία να φοράει μια μπλούζα της λεγόμενης “Ενωμένης Μακεδονίας“, σύμβολο του Σκοπιανού αλυτρωτισμού. Να υπενθυμίσουμε εδώ πως η στάμπα στην μπλούζα του Σκοπιανού είναι προϊόν φωτομοντάζ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η σελίδα του Σκοπιανού καναλιού έχει δημοσιεύσει και μια δεύτερη προκλητική φωτογραφία.

Σε αυτήν βλέπουμε έναν υποτιθέμενο χάρτη των αρχαίων χρόνων, όπου η Ελλάδα φαίνεται να αποτελεί μέρος της αρχ. Μακεδονίας (βλέπετε και σχετικά σχόλια Σκοπιανών χρηστών) με την…στάμπα του TV Sitel.

Παράλληλα χθες βράδυ στον ίδιο λογαριασμό στο FB δημοσιεύτηκε και η παραπάνω προκλητικότατη φωτογραφία. Στην φωτογραφία παρατηρούμε ένα Καλάσνικοφ και σφαίρες πάνω σε μια σκοπιανή σημαία. Λίγο πιο κάτω γραμμένη την λέξη «Μακεδονία» στα Σκοπιανά,

Η προκλητικότατη φωτογραφία προκάλεσε την άμεση και εντονότατη διαμαρτυρία των Αλβανών. Μέσα σε ελάχιστες ώρες ακολούθησαν διαβήματα και διαμαρτυρίες από Αλβανούς στην Αλβανία και στα Σκόπια, ενώ στο παιχνίδι μπήκε αμέσως και η Αλβανική διασπορά με διαμαρτυρίες σε Φούλε και Χάουϊτ.

Σε twitter και σε λοιπές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τα profiles των δύο προαναφερόμενων κατακλύζονται από έντονες διαμαρτυρίες Αλβανών χρηστών.

Από Ελληνικής πλευράς, είχαμε τα γνωστά φαινόμενα, όπου διαμαρτυρίες υπήρξαν μόνο από ελάχιστους χρήστες στο διαδίκτυο.

Περιττό να σημειώσουμε και με αφορμή την υπόθεση Κατίδη, το τι θα είχε επακολουθήσει στην χώρα μας, εάν αντίστοιχες ενέργειες είχαν σημειωθεί από επίσημη σελίδα Ελληνικού καναλιού.

 

Τμήμα Ειδήσεων - History-of-Macedonia.com

 

 

Related posts:

Comments
Εύη says:

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχω διαβάσει άρθρο σας που λέει πως η πουλημένοι πολιτικοί μας προσπάθησαν να πουλήσουν το όνομα μαζί με όλα τα συμπράγκαλα (πολιτισμό, ιστορία) αλλά όχι την ελληνική γη. Έχω μια συζήτηση με ένα σκοπιανό και θέλω να του δείξω περισσότερες λεπτομέρειες. Μπορείτε να μου βρείτε αυτό το άρθρο; Ή και περισσότερα αν έχετε; Όσο ποιο πολλά τόσο το καλύτερο.

Συγνώμη που γράφω έτσι ξεκάρφωτα ένα σχόλιο σε ένα κάπως άσχετο θέμα αλλά δεν έχετε κάποιο άλλο μέρος βρε παιδιά… Βάλτε κανένα guestbook, ή κάτι…

Επίσης αν δεν ζητάω πολλά, μήπως μπορείτε να βάλετε και μια φόρμα για search? Σε τι χρειάζονται τα tags αν δεν υπάρχει search? Κάθε φορά αναγκάζομαι να ψάχνω το μισό site, σελίδα-σελίδα για να δω, “μήπως”, “αν”, “μπορεί”… αυτό που θέλω το οποιο ξέρω πως υπάρχει…

ΥΓ: Παρακαλώ απαντήστε μου όσο ποιο γρήγορα γίνεται. Θα φύγει το παιδί και δεν θα μπορέσω να του πω αυτά που πρέπει… Ευχαριστώ