Πρόταση που υπέβαλε ο Γκρούεφσκι, φέρεται να κατέθεσε ο Νίμιτς για την ονομασία των Σκοπίων
Πρόταση “εξαιρετικά κοντά στις θέσεις του πρωθυπουργού Γκρούεφσκι”, φέρεται να υπέβαλε χθες το απόγευμα ο Μάθιου Νίμιτς, προσωπικός απεσταλμένος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, στους αντιπροσώπους της Ελλάδας και των Σκοπίων, με τους οποίους συναντήθηκε στην έδρα του Διεθνούς Οργανισμού.
Σύμφωνα με διπλωματική πηγή στη Νέα Υόρκη, ο κ. Νίμιτς πρότεινε ονομασία που είχε καταθέσει ο Σκοπιανός πρωθυπουργός στις συνομιλίες που είχε στις Βρυξέλλες με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Η εξέλιξη χαρακτηρίζεται αρνητική για την Αθήνα και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να την απορρίψει χωρίς συζήτηση.
H συνέχεια στο Mignatiou.com
Related posts:
The following two tabs change content below.
D-Mak currently studies History and Archaeology at the Aristotle University of Thessaloniki.
Latest posts by D-Mak (see all)
- Greek Ministry of Culture: Archaeological Excavations And Historical Facts about Philip II’s Tomb - July 22, 2015
- Former FYROM’s Interior Minister L. Frckovski : “Drop the Dilemma, We live in Dictatorship” - February 2, 2015
- Γιατί η Ολυμπιάδα δεν είναι η ένοικος του ταφικού μνημείου της Αμφίπολης - September 11, 2014
Comments
RECENT COMMENTS