Σκάνδαλο!! Η προκλητικότατη φωτογραφία που ανάρτησε ο επίσημος λογαριασμός του Γκρούεφσκι στο FB

 

080706 gruevski1 Σκάνδαλο!! Η προκλητικότατη φωτογραφία που ανάρτησε ο επίσημος λογαριασμός του Γκρούεφσκι στο FB

Δείτε την προκλητικότατη φωτογραφία που αναρτήθηκε δημόσια στο Facebook από τον επίσημο λογαριασμό του πρωθυπουργού της πΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.

H φωτογραφία απεικονίζει τον καταδικασμένο από το διεθνές δικαστήριο της Χάγης για εγκλήματα πολέμου, Γιόχαν Ταρκουλόφσκι, να υψώνει τα χέρια του δημόσια δίνοντας τον γνωστό εθνικιστικό χαιρετισμό, σύμβολο του Σκοπιανού αλυτρωτισμού.

Τα τρία σηκωμένα δάχτυλα συμβολίζουν τα 3 διαιρεμένα κομμάτια της  Μακεδονίας (Βαρδάρη, Αιγαίο και Πιρίν) και το «Ο» τη σκοπιανή λέξη «Obedineta» που σημαίνει Ενωμένη.

Η επιλογή της συγκεκριμένης φωτογραφίας αποτελεί  προκλητικότατη  ενέργεια από τον Σκοπιανό πρωθυπουργό που στρέφεται κατά της εδαφικής ακεραιότητας του Ελληνικού κράτους.  Απομένει να δούμε αν θα υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τους επίσημους φορείς της χώρας μας.

 

tarcu gruevski12 Σκάνδαλο!! Η προκλητικότατη φωτογραφία που ανάρτησε ο επίσημος λογαριασμός του Γκρούεφσκι στο FB


Τμήμα Ειδήσεων | History-of-Macedonia.com

Related posts:

Want more of this? See these Posts:

  1. Νέο σκάνδαλο με Σκοπιανό διπλωμάτη που «διαφημίζει» αλυτρωτικό χάρτη της «Ενωμένης Μακεδονίας» !!
  2. Το Σκοπιανό TV Sitel αναπαράγει φωτογραφία με αλυτρωτικό χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας”
  3. Θεσσαλονίκη- Ο Χάρτης της Μαύρης Θάλασσας που εκδόθηκε στο Κέμπριτζ το 1850 και ο Χάρτης του Πληθυσμού του Πόντου (Αθήνα, 1920), περιλαμβάνονται στο πλούσιο αρχειακό υλικό του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού Μαύρης Θάλασσας
  4. Η φιλοσκοπιανή εφημερίδα και μια φωτογραφία του 1943 στις Σέρρες
  5. Αίγυπτος – Παρουσίαση του ελληνιστικού αγάλματος που ανακαλύφθηκε από την ομάδα της αρχαιολόγου Καλλιόπης Λιμναίου – Παπακώστα στο Μουσείο της Αλεξάνδρειας
Comments