Έφαγε «πόρτα» ο Γκρούεφσκι
Ακυρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι στις Βρυξέλλες, λόγω της πολιτικής κατάστασης στη χώρα.Ο κ.Γκρούεφσκι επρόκειτο να συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Η πολιτική κρίση στην ΠΓΔΜ έχει λάβει ευρύτερες διαστάσεις μετά τις αποκαλύψεις της αντιπολίτευσης για το σκάνδαλο τηλεφωνικών υποκλοπών στη χώρα.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ζόραν Ζάεβ παρουσιάζει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες υλικό από τηλεφωνικές υποκλοπές, όπου αποκαλύπτεται ο ασφυκτικός έλεγχος της κυβέρνησης στη λειτουργία της Δικαιοσύνης και στα μέσα ενημέρωσης, καθώς και μαζικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
δημοκρατία
Related posts:
The following two tabs change content below.
Latest posts by Stern (see all)
- Το Αρχαιολογικό έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη 2019-2020 - April 12, 2021
- Αλεξάνδρα Δεληγιώργη: Σύγχρονα κάτοπτρα της ελληνικότητας.Ιδεολογίες και ιδεολογικά ζητήματα τον 20ό αιώνα - March 30, 2021
- Καλή Χρονιά – Happy New Year - December 31, 2020
Comments
RECENT COMMENTS