Θα αναγνωρίσετε μακεδονικό έθνος, κ. Παπανδρέου;
Posted by Phi in Articles, FYROM news, General News, Greece«Μέχρι σήμερα, η Ελλάδα δεν ήθελε να βρεθεί λύση. Έθετε τέτοιους όρους, που καμία κυβέρνηση και κανείς πολιτικός από την άλλη μεριά δεν θα μπορούσε να τους αποδεχτεί. Είπα ευθέως και στον κ. Παπανδρέου ότι καμία κυβέρνηση, τα επόμενα 100 χρόνια, δεν πρόκειται να αποδεχτεί τέτοια αιτήματα και όρους»
Νίκολα Γκρούεφσκι, 9 Δεκεμβρίου 2009
“Εμείς έχουμε πει ότι δεχόμαστε μόνο εάν είναι γεωγραφικός προσδιορισμός και μόνο για όλες τις χρήσεις και όχι διπλή ονομασία, δηλαδή η Ελλάδα να το λέει κάτι και όλος ο άλλος κόσμος να το λέει Μακεδονία. Δεν το δέχομαι.”
Γιώργος Παπανδρέου, πριν τις εκλογές του 2009
No related posts.
Tags: fyrom, Greece, hellas, ΠΓΔΜ, Σκόπια, Μακεδονία, Ελλάδα, Ελλάς, macedonia, makedonija, skopje, The Former yugoslav Republic of Macedonia

















Entries (RSS)