Σκοπιανοί στο Facebook – Η Γελοιοποίηση τους δεν έχει όρια..

Τον τελευταίο καιρό μας ενημέρωσαν αναγνώστες, οι καλοί μας γείτονες δημιούργησαν νέο group sto Facebook με τίτλο “EFA-Rainbow :: Macedonian Political Party in Greece” και 621 members. (Μέχρι σήμερα!)

Κάναμε μια βόλτα στο group, διαβάσαμε στο description “RAINBOW is the political organization of the Macedonian ethnic minority living within the boundaries of the Greek state“, ;έπειτα μας άφησε με ανοιχτό το στόμα ο συγκλονιστικός μονόλογος του παγκοσμίως…άγνωστου Creator (σημειωτέον δεν ζει στην Ελλάδα) στο wall και τέλος είπαμε να κοιτάξουμε σε ποιές ακριβώς περιοχές της Μακεδονίας μας ζουν τόσο…καλά κρυμμένοι αυτοί οι “πολυβασανισμένοι” Macedontsi!!!

Πίκρα!! Ψάξαμε ανάμεσα σε ΟΛΑ τα 621 members και τα αποτελέσματα:

– Γύρω στo 85% του συνολικού αριθμού των Μελών είναι κάτοικοι F.Y.R.O.M

– Γύρω στο 8-10% ΄του συνολικού αριθμού των Μελών είναι κάτοικοι Αυστραλίας/Καναδά.

– Οι υπόλοιποι είναι Σέρβοι, Σλοβένοι, Βόσνιοι, Ολλανδοί, Αμερικάνοι, Μαλαισιανοί (!!!), Πακιστανοί (!!!), απο το Κατάρ (αυτός μάλλον για αλλού πήγαινε και αλλού μπήκε!)

Συμπεράσματα: Σε ένα τραγελαφικό group 621 members δήθεν για τους ‘Makedontsi’ “living within the boundaries of the Greek state”  δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ (ούτε για Δείγμα!!) κάτοικος Ελλάδας!!!! 😯

 Σαν να μην εφτανε αυτή η απεριόριστη ΞΕΦΤΙΛΑ για τους Σκοπιανούς ανακαλύψαμε τα περισσότερα άτομα του group είναι ταυτόχρονα και members του….αντίστοιχου Σκοπιανού group στο Facebook για τους ‘Makedontsi’ της Βουλγαρίας!!!! (Για όσους αναρωτιούνται αυτός απο το Qatar δεν ήταν πάντως μέλος!!!) Να τους χαιρόμαστε!!!!

By Nikolas

Related posts:

Comments
Αθανάσιος says:

Οι Αθηναίοι “ενδιαφέρονται” περισσότερο για τους “μειονοτικούς Μακεδόνες” παρά οι ίδιοι οι σλαβόφωνοι…εντάξει χωριάτες, τι περιμένεις…

Serreos says:

Έχουν αυξηθεί τα μέλη τους στα 1210!!
Συμπεριλαμβάνονται ο Βαλλιανάτος!, κάτι “Έλληνες” αριστερίζοντες (από Εκάλη,Δροσιά, Παλλήνη κτλ) που υποθέτω μπήκαν για συμπαράσταση στους Μακεντόνσκι που καταπιέζονται από τους κακούς Έλληνες!!ΕΛΕΟΣ!
Έχει και κάποιους που είναι από Μακεδονία (κανά 10ρια).

Πάντως οι Τούρκοι μέλη είναι περισσότεροι από τους εν Ελλάδι Μακεντόνσκι!

PIG SLAYER says:

Αυτό ας κάτσει καποιος να το μεταφράσει στα αγγλικά..γιατί δεν αδειάζω. Παρακαλώ! Όποιος θέλει παντως να καταλάβει την αληθινή φύση του Σκοπιανού ας αντέξει έστω κι ένα μήνα στο Macedonia+Topix+ Forum.

Μια ακόμη Ελληνίδα says:

Μπράβο για τα στατιστικά αποτελέσματα που μας έδωσες! Και για τον κόπο σου φυσικά. Αλλά το θέμα είναι, εμείς τα ξέρουμε αυτά τα τραγελαφικά. Οι απ’έξω που τους πειστεύουν-αμερικανοί, καναδοί κλπ-είναι το θέμα πώς θα πεισθούνε

Mihalis says:

hahahahaha tous gelious tous giftous

telia erevna file mpravo;)