Απίστευτη αυτο-γελοιοποίηση Σκοπιανών με προπαγανδιστικό υλικό τους

Παρατηρήστε προσεκτικά την εικόνα στα δεξιά. Όπως μας ενημερώνει το ακόλουθο κείμενο αποτελεί μέρος ενός ημερολογίου με αγιογραφίες που διένεμαν οι Σκοπιανοί στην Καστοριά και στο οποίο τις αγιογραφίες με Ελληνικές επιγραφές τις είχαν… περιστρέψει ανάποδα με Photoshop για να μην φαίνονται οι Ελληνικές επιγραφές. Αναδεικνύει περίτρανα την απίστευτη ηλιθιότητα και γελοιοποίηση των Σκοπιανών προπαγανδιστών, οι οποίοι δεν έχουν ηθικούς φραγμούς στην προπαγάνδα τους προκειμένου να διαγράψουν χιλιάδες χρόνια Ελληνικής Ιστορίας!! Διαβάστε και γελάστε με την ψυχή σας!!!!

Το παραπάνω είναι παρμένο απο το πολύ ενδιαφέρον και ενημερωτικό βιβλίο του Χρυσόστομου Παπασταύρου “‘Μακεδονικα’ και ‘Αλυτρωτικά’ Ιστορία του Μακεδονικού προβλήματος, 2008 απο την Τοπική ενωση Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Καστοριάς.

Το εξωφυλλο απεικονίζει αγιογραφία απο την Εκκλησία του Μοναστηριού των Αγ. Αναργύρων στην Καστοριά, κτισμένη το 1084 μ.Χ. Παρατηρήστε το “Αειπάρθενον” σύμβολο της Παναγίας στην βάση του Σταυρού. Ήταν επίσης ο ήλιος της Θεας Αρτέμιδος και το έμβλημα των Μακεδόνων βασιλέων (Το γνωστό Αστέρι της Βεργίνας) στην προ-χριστιανική εποχή και δείχνει ότι το σύμβολο ήταν γνωστό στον Ελληνικό χώρο πολύ πιο πριν απο το…1977 που θέλουν να πιστεύουν κοροιδεύοντας στην ουσία τους εαυτούς τους οι Σκοπιανοί.

Ευχαριστούμε τον Χρήστο για την ενημέρωση.

Related posts:

Comments
stef says:

http://rapidshare.com/files/136795015/true_history_of_Macedonia.rar
Ενα εκτενέστατο ebook με όλη την αλήθεια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας
Είναι σε PDF και η έκταση του είναι 1252 σελίδες με φωτογραφίες και άλλο υλικό.
Απαντάει σε όλα τα ερωτήματα που αμφισβητούν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας.
Το αληθινό όνομα των σκοπιων είναι Vardarska Banovina