Νέα Πρόκληση απο τα Σκόπια - Ινδικό τηλεοπτικό κανάλι στα Σκόπια για να γυρίσει το ντοκυμαντέρ “Μακεδονία - Η Πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου”

Ενώ στην Αθήνα, έπειτα σχεδόν απο 17 ολόκληρα χρόνια δεν έχει στηθεί ακόμα ανδριάντας του Μέγα Αλέξανδρου, στα Σκόπια εκμεταλλεύονται κάθε είδους ευκαιρία που παρουσιάζεται και προκλητικά προβάλλουν εαυτούς ως απόγονους του… Μέγα Αλέξανδρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τελευταία νέα απο τα Σκοπιανά ΜΜΕ, συνεργείο απο Ινδικό Τηλεοπτικό Κανάλι βρίσκεται στην πόλη Στρούγκα με απώτερο σκοπό την παραγωγή ντοκυμαντέρ με τον άκρως εξοργιστικό τίτλο “Μακεδονία - Η Πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου“. Πρόκειται για ένα ακόμα προκλητικότατο ντοκυμαντέρ που συνδιάζει την προβολή των Σκοπίων ως τουριστικού προορισμού με μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα Σκόπια, να προβληθούν διεθνώς σαν απόγονοι των Αρχαίων Μακεδόνων.

Στο ντοκυμαντέρ σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνονται λεπτομερείς αναφορές στην ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και την πορεία του στην Ινδία. Παράλληλα προβάλεται η σημασία του Έλληνα Κατακτητή στην Ιστορία της Ινδίας.

Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε στους πλαστογράφους της Ιστορίας, την πλήρως εμπεριστατωμένη απάντηση του ομότιμου Καθηγητή Ιστορίας/Αρχαιολογίας Stephen G. Miller, η οποία αποδεικνύει αδιαμφισβήτητα, η περιοχή του κράτους των Σκοπίων αποτελείται ουσιαστικά απο εδάφη της Αρχαίας Παιονίας και όχι της αρχαίας Μακεδονίας. Τα εδάφη της Αρχαίας Μακεδονίας βρίσκονται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα όπως ακριβώς έγραψε ο αρχαίος Γεωγράφος Στράβωνας “εστίν μέν ούν Ελλάς και η Μακεδονία“.

By Nikolas

Related posts:

Comments
makedonas82 says:

Oι Ελληνικοί πολιτικοί τι κάνουν?

Ενα μεγάλο ΤΙΠΟΤΑ….εαν αξιοποιήσουμε τα αρχαία ευρήματα σε όλες τις περιοχές της Μακεδονίας δέν θα χρειαστεί κανένα κανάλι να πάει στα σκόπια….δυστυχώς ο αρχαίος πολιτισμός των Μακεδόνων είναι κάτω απο τα πόδια μας,είναι θαμένος στην γη της Μακεδονίας και κανένας δεν ενδιαφέρεται να τον αξιοποιήσει…ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ δεν ενδιαφέρεται κανείς…ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ?

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ…δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΑΘΗΝΑ….ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.

Nikolaos K says:

This shows the incompetence of the Greek government. They will lose this battle unless they do something drastic.
They will look like fools at the end not being able to do anything.
The Greek government has to take this very seriously and use it in their fight against the Slavoskopians.
An official communique/complain should be issued with the Indian Goverment and the Skopians.
Backed with historical evidence from available experts.

Ελένη Τ. says:

Δεν είμαστε με τα καλά μας. Οι επίσημοι Ελληνικοί φορείς τι κάνουν; τον ύπνο του Δικαίου;