Απίστευτο Γέλιο!! Στα Σκόπια κανείς δεν ξέρει απο που προέρχονται…. 300,000 ψηφοφόροι!!!

Κι όμως η είδηση όσο και αν ακούγεται τουλάχιστον… για γέλια είναι πέρα για πέρα αληθινή!!! Στα Σκόπια ψηφίζουν 300,000 άτομα χωρίς να ξέρει κανείς με βεβαιότητα απο που προέρχονται!!!

Σύμφωνα με τους ξένους παρατηρητές που παρεβρέθηκαν στον Α’ γύρο των Προεδρικών και Τοπικών εκλογών στα Σκόπια, παρατηρήθηκε το εξής εξωφρενικό. Σε σύνολο 2 εκατομυρρίων ανθρώπων στα Σκόπια, ψήφιζουν… 1.8 εκατομμύρια άτομα!!!

Η Pia Christmas Muller, Αντιπρόεδρος του Οργανισμού για την Ασφάλεια και Συνεργασία του Ευρωκοινοβουλίου και Συντονίστρια των Διεθνών Παρατηρητών στις Εκλογές στα Σκόπια, ανάφερε: “Είναι αδύνατον σε σύνολο 2 εκατομυρρίων ατόμων στα Σκόπια, να ψήφιζουν 1.8 εκατομύρια άτομα. Αυτό θα πρέπει να ελεγχτεί.”

Ο Σκοπιανός πανεπιστημιακός Savo Klimovski δήλωσε σε Σκοπιανή εφημερίδα ότι “το πρόβλημα υπάρχει με 300,000 ψηφοφόρους ενώ πρόσθεσε “Πρέπει να δούμε απο που προέρχονται. Εδώ και χρόνια δεν είναι καταγεγραμένοι. Απο ότι δείχνει στην ΠΓΔΜ, οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν!!!

Παράλληλα ο Γκρούεφσκι δήλωσε χτές σχετικά με το θέμα “Αυτό είναι ένα θέμα εδώ και… 15 χρόνια στο οποίο δεν έχει ακούσει κάποια συγκεκριμένη ιδέα πάνω σε ποιά μεθοδολογία να ακολουθήσουμε“.

Η πιο συχνή δικαιολογία απο επίσημους φορείς στα Σκόπια είναι πως πρόκειται για 300,000 άτομα που ίσως δουλεύουν εκτός της χώρας.

Όλα αυτά έχουν ωθήσει τους Αμερικάνους να συμπεριλαμβάνουν τους Σκοπιανούς μαζί με την Βενεζουέλα και την Ουκρανία στις χώρες με τις πιο πολλές πιθανότητες να είναι πιο τρωτοί οι Εκλογικοί τους μηχανισμοί σε παραποιήσεις.

Σχόλιο: Όσοι έχετε λοιπόν κάποια καλή ιδέα απο που προέρχονται 300,000 “άγνωστοι” ψηφοφόροι στα Σκόπια μην χάνετε χρόνο. Στείλετε mail στον Γκρούεφσκι με προτάσεις!!!!

Related posts:

Comments
Νικος says:

Κατι μου θυμιζει , κατι μου θυμιζει….. !!!!