Ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου στην… Αυστραλία!!!!!!

Ο τάφος του Μ. Αλεξάνδρου στην… Αυστραλία!!!!!!

Εξωφρενικοί ισχυρισμοί βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται στην… Αυστραλία!

Ποιος το λέει αυτό; Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, τα οποία δεν στηρίζουν, όμως, τα δημοσιεύματά τους σε κάποιες έρευνες αρχαιολόγων ή σε άλλα ιστορικά στοιχεία, αλλά σε αφήγηση ενός… ομογενή.

Αυτό, βέβαια, δεν εμπόδισε σε τίποτα κάποια αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης να δώσουν μεγάλη δημοσιότητα στο όλο θέμα και οι κάτοικοι του Broome να μην έχουν πλέον άλλο προσφιλή θέμα συζήτησης παρά αυτό του τάφου του μεγάλου στρατηλάτη.

Το Broome είναι μια πανέμορφη τουριστική κωμόπολη στην Δυτική Αυστραλία που βρέχεται από τον Ινδικό Ωκεανό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με συνέντευξη του ομογενή, Τιμ Τουτουτζή, στο κρατικό ραδιόφωνο ABC, εκεί βρίσκεται ο τάφος του Αλεξάνδρου.

Πώς το ξέρει; Τού το είπε ένας παλιός του φίλος, επίσης ομογενής, πριν χρόνια!…

“Συζητούσαμε για τον Μέγα Αλέξανδρο και ο φίλος μου, ο Λου Μπατάλης, μού είπε ότι δεν θα βρουν ποτέ τον τάφο του”, είπε ο κ. Τουτουτζής στο ABC και συνέχισε:

“Ο Λου Μπατάλης μού είπε ότι πριν 50 χρόνια κάποιος βρήκε μια σπηλιά στο Broome και μπήκε μέσα. Εκεί είδε κάποιες γραφές στους βράχους που έμοιαζαν με αρχαία ελληνικά. Το ανέφερε στην κυβέρνηση, η οποία έστειλε ειδικούς που έκαναν έρευνες. Κατέφυγαν τότε και σε μέλη της ελληνικής παροικίας για να βρουν κάποιους που ήξεραν ελληνικά. Ο Λου, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο και σπούδασε εκεί, ήξερε και αρχαία Ελληνικά. Πήγε, λοιπόν, στη σπηλιά και τα διάβασε. Μεταξύ άλλων, υπήρχε και η επιγραφή “Αλέξανδρος ο Μέγας”. Η κυβέρνηση τού είπε να μην πει λέξη”.

Αυτά είπε ο κ. Τουτουτζής στο κρατικό ραδιόφωνο και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν, πλέον, να ψάχνουν για τη… σπηλιά όπου υπάρχει ο τάφος.

Ο κ. Μπατάλης είναι υπέργηρος σήμερα και έχει χάσει τη μνήμη του, αλλά ο κ. Τουτουτζής είναι βέβαιος ότι ο φίλος του “κατά 99% είπε την αλήθεια”.”Είναι ένας άνθρωπος, μορφωμένος, σοβαρός, έντιμος”, είπε. Πρόσθεσε δε ότι δεν είναι απίθανο ο Αλέξανδρος και κάποιοι στρατιώτες του από την Ινδία να ήρθαν με πλοίο στην Αυστραλία.
“Μπορεί και να έχασαν τον δρόμο τους”, είπε.

Μάλιστα, ο κ. Τουτουτζής έγραψε και σε κάποιον ντετέκτιβ της Scotland Yard που κάνει έρευνες για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να ψάξει και στο Broome της Αυστραλίας.

ΠΗΓΗ : NEOS KOSMOS

Related posts:

Comments are closed.