Κατανοούμε την Αθήνα στο Σκοπιανό
Την ανάγκη να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, υπογράμμισε η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, κατά τη Σύνοδο των υπουργών εξωτερικών της ΕΕ με την ομόλογό τους των ΗΠΑ, οι οποίοι συνεδρίαζαν παράλληλα με τους ηγέτες της ΕΕ και των ΗΠΑ στην Πράγα.
Η υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ αφού σημείωσε ότι θα πρέπει να σταλεί ένα μήνυμα στην ΠΓΔΜ για την ανάγκη εξεύρεσης λύσης στο θέμα της ονομασίας υπογράμμισε πως κατανοεί πλήρως τις θέσεις και τις ευαισθησίες της Ελλάδας στο θέμα αυτό.
Source: http://www.e-tipos.com/newsitem?id=83788
Related posts:
The following two tabs change content below.
Spartan
Latest posts by Spartan (see all)
- Παρέμβαση Βουλευτών του ΛΑΟΣ με κατάθεση Προσφυγής στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την μετάβαση της αμερικανίδας τραγουδίστριας JENNIFER LOPEZ στην κατεχόμενη Κύπρο. - July 5, 2010
- “Ένταξη της ΠΓΔΜ ανεξάρτητα από την ονομασία”; - June 23, 2010
- Αντιπαράθεση Δρούτσα – Καρατζαφέρη για την ονομασία της ΠΓΔΜ - June 19, 2010
RECENT COMMENTS