Αποκάλυψη - Η παραποίηση γεγονότων απο την Σκοπιανή Προπαγάνδα σε όλη της τον Μεγαλείο!!!

Η ανακάλυψη και το κείμενο που ακολουθεί είναι απο τον Amaranto στον οποίο αξίζουν συγχαρητήρια!

Όλοι έχουμε γίνει μάρτυρες στο διαδίκτυο, οι γνωστοί Σκοπιανοί προπαγανδιστές να ισχυρίζονται πως στο παρελθόν υπήρξε μια δήθεν “Γενοκτονία” απο τους Έλληνες εναντίον φυσικά των Σκοπιανών. Φυσικά μια τέτοια “γενοκτονία” δεν έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία και υπάρχει μόνο στα νοσηρά μυαλά αυτών των προπαγανδιστών που το ισχυρίζονται.

Εφόσον δεν υπάρχει καμία απόδειξη, οι Σκοπιανοί έκαναν ένα βήμα παραπάνω. Προσπάθησαν να κατασκευάσουν τις αποδείξεις οι ίδιοι.

Στο YouTube μπορείτε να βρείτε πολλές τέτοιου είδους “αποδείξεις”.
Πχ. στο σχετικό video
εδώ

βρίσκουμε ανάμεσα στα άλλα αυτό:

O παμπόνηρος Σκοπιανός Προπαγανδιστής έχει “κόψει” εξαιρετικά προσεκτικά την φωτογραφία για τους δόλιους σκοπούς του. Ισχυρίζεται οι παραπάνω νεκροί είναι…αθώα θύματα της Γενοκτονίας απο τους Έλληνες.

target=”_blank”>

Η αληθινή φωτογραφία όμως είναι αυτή:

…και προέρχεται απο τα γεγονότα στην Αθήνα τον Δεκέμβρη του 1944!!!! Συγκεκριμένα Έλληνες διαδηλωτές, υποστηρικτές του Κομμουνιστικού κόμματος και του Στρατιωτικού σκέλους του, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος όπου οι δυνάμεις της αστυνομίας άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο ποιοί ξεκίνησαν τους πυροβολισμούς (Αστυνομία ή διαδηλωτές) και πρέπει να αναφερθεί ότι η διαδήλωση είχε αρχικά απαγορευτεί να γίνει απο την τότε Κυβέρνηση.

Για να ξαναγυρίσουμε τώρα στο κυρίως θέμα μας.

Τα πανώ όπως βλέπουμε, τα οποία είτε βρίσκονται στο έδαφος είτε τα κρατάνε διαδηλωτές, είναι ακριβώς το μέρος της φωτογραφίας, το οποίο σκόπιμα αποκόπηκε απο τους Σκοπιανούς Προπαγανδιστές για να μην καταλαβαίνει ο ανύποπτος χρήστης του Διαδικτύου ότι πρόκειται για Έλληνες και όχι για δήθεν Σλάβους, μέρους μιας “Γενοκτονίας”.

Το συγκεκριμένο video βρίσκεται στην front page του γνωστού Ρατσιστικού/Φασιστικού site “Maknews” Με τον τίτλοhow macedonians were….”

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ.

Related posts:

Comments
Αγανακτισμενος says:

Κλεβουν ονοματα,κλεβουν μαρμαρα,αλλα περα απο αυτα τα ολιγα,εχουν κλεψει τα ΠΑΝΤΑ απο τους Ελληνες.Το ξερουμε αυτο,εμεις οσοι ασχολουμαστε λιγο με τα Ελληνικα πραγματα.Οι ταγοι αυτου του τοπου δεν ξερουν τιποτε;Ποτε δηλαδη αυτη η χωρα θα αποκτησει Ελληνες ηγετες με Ελληνικη συνειδηση;

Παναγιώτης says:

Εχω έναν προπολεμικό Ατλαντα. Πήγα στις σελίδες της Νοτιοσλαυΐας, όπως την ονομάζαμε τότε (κατά μετάφρασση της Γιουγκοσλαβίας, όπως την λέγαμε πρόσφατα) έψαξα αλλά δεν βρήκα κανένα γεωγραφικό της διαμέρισμα να λέγεται Μακεδονία. Αναρωτιέμαι από τόσους Υπουργούς Εξωτερικών που πέρασαν από τότε που ο Μάρτης έγραψε το βιβλίο του για την προσπάθεια των Σκοπιανών να επιβουλευτούν την ονομασία της Μακεδονίας και να αυτοανακηρυχθούν απόγονοι του Μεγαλέξανδρου, κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να ψάξει σε προπολεμικούς σερβικούς, ρουμάνικους, βουλγάρικους, τούρκικους, αγγλικούς, γαλλικούς, γερμανικούς, ρωσσικούς και αμερικάνικους Ατλαντες και χάρτες, σε σχολικά βιβλία της προπολεμικής Γιουγκοσλαβίας για να διαπιστώσει πως λεγόταν τότε η περιοχή αυτή;
Πού θα βρούν τα στοιχεία αυτά; Μα σε Βιβλιοθήκες, αντίστοιχες προς την δική μας Εθνική Βιβλιοθήκη και εάν ενδιαφερόντουσαν πραγματικά, τότε θα έψαχναν ακόμα και στα παλαιοπωλεία, που πουλάνε παλαιά βιβλία, σε συλλογές γραμματοσήμων και όπου αλλού θα μπορούσαν να βρούν τα αναγκαία στοιχεία. Αντίθετα ως αποδεικτικό στοιχείο ο, εμφανιζόμενος ως Μακεδονολάτρης, κ. Καρατζαφέρης αναφέρεται σε ένα γιουγκοσλαβικό γραμματόσημο που έχει την σκοπιανή περιοχή με την ονομασία Vadarska. Ούτε ο άλλος ο Μακεδονομάχος ο κ. Παπαθεμελής ενδιαφέρθηκε να ψάξει; Εάν ήμουν σκοπιανός θα έλεγα ότι ένα γραμματόσημο, που θα υποστήριζα ότι είναι πλαστό, δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα.
Αλλά ποιός έχασε το φιλότιμό του για να το βρούν οι εκάστοτε Βουλευτές που έγιναν Υπουργοί Εξωτερικών. Εάν κάποιοι Ομογενείς μας διαβάζουν αυτές τις γραμμές ας ψάξουν και θα βρούν σίγουρα στοιχεία από αυτά που ανέφερα πιο πάνω, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά, ότι οι πιο πατριώτες Ελληνες είναι οι ξενιτεμένοι μας, ενώ οι χειρότεροι οι φιλοτομαριστές Βουλευτές μας.

Nick Nikolas says:

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΜΥΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.

Αντώνης Χατζηαντώνης says:

Εδώ, οι Ψευδομακεδόνες προσπαθούν να μας πείσουν ότι το άλογο του Μ. Αλεξάνδρου ήταν μάρκας Zastava…!
Α. Χατζηαντώνης

anonmous says:

ΓΡΑΦΕΙ Ο Amarantos :Εκτος απο “αμνηστια ελευθερια και ψωμι” οπως αναφερεις, καλο ειναι να θυμηθεις οτι το συλλαλητηριο στο Συνταγμα πραγματοποιηθηκε επισης εναντια στην αποφαση της κυβερνησης Εθνικης ενοτητας για «διαλυση της Πολιτοφυλακής και του ΕΛΑΣ» ,οπως χαρακτηριστικα γραφει ο Γ. Ζεβγος στο φυλλο του Ριζοσπαστη 3/12/1944.

παραθετω ..οχι απο κομμουνιστικες πηγες … αλλα απο wikipaideia … ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΥΚΟΛΑ !!!

<>

ΖΗΤΗΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ Ο ΕΛΑΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΟΠΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ Χ , η Τρίτη Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία και ο Ιερός Λόχος , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ !!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΙ ΗΤΑΝ ??

ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΜΙΑΣ ΑΓΓΛΟΔΟΥΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ Χ ιτων ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΜΕ 28 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 140 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Amarantos says:

@ anonmous June 16th, 2009 at 3:18 am

Για να κλεινουμε με αυτο το θεμα.

Και απο αυτη σου την απαντηση αποδεικνυεται οτι αυτα που μου καταλογησες στο προηγουμενο μηνυμα σου (“η διαδηλωση δεν ηταν του στρατιωτικου σκελους του κ.κ.ε. οπως συνεχιζει να παραποιει …”) ειναι αποκυηματα της φαντασιας σου.

Εν αντιθεση, αποδεικνυεται οτι εκτος απο το να αναλωνεσαι σε αβασιμες κατηγοριες εναντιον του αρχικου αρθρου, επιδιδεσαι και σε παραποιησεις (οχι μονο των δικων μου γραφομενων ,αλλα και) των πηγων σου, στην συγκεκριμενη περιπτωση της wikipedia.org οπου διαβαζουμε

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B5%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%AC

“Πιο συγκεκριμένα, έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η πρόταση για γενικό αφοπλισμό, από τον οποίο όμως θα εξαιρούνταν η Τρίτη Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία και ο Ιερός Λόχος με το σκεπτικό ότι ήταν το μόνο εν λειτουργία τμήμα του τακτικού Ελληνικού Στρατού το οποίο πολέμησε σε Βόρειο Αφρική και Ιταλία.”

το οποιο προφανεστατα διαφερει απο το δικο σου

“ΖΗΤΗΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ ——->>>ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ Ο ΕΛΑΣ
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝΟΠΛΑ ΤΑ ——>>>ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ Χ
,η Τρίτη Ελληνική Ορεινή Ταξιαρχία και ο Ιερός Λόχος , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΣΑΝ ΝΕΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ !!”

Το αν η αποφαση για ΓΕΝΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ 3ΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ, ηταν δολοφονικη ή οχι , εναποκειται στην κριση του καθενα μας ξεχωριστα. Με τον ιδιο ακριβως τροπο που εναποκειται στην κριση του καθενα μας ξεχωριστα και το κατα ποσο ηταν δολοφονικη η αποφαση της αριστερας να συρει τη χωρα στον εμφυλιο, τη στιγμη που η μοιρασια των βαλκανιων (οσο κυνικο και αν ακουγεται) ειχε ηδη γινει τον Οκτωβριο του 1944 στη Μοσχα μεταξυ Τσωρτσιλ και Σταλιν, πανω σε ενα κομματι χαρτι με την βοηθεια ενος μπλε μολυβιου (βλ. Απομνημονευματα Ο. Τσωρτσιλ)

anonmous says:

η διαδηλωση δεν ηταν του στρατιωτικου σκελους του κ.κ.ε. οπως συνεχιζει να παραποιει και ο ευρων την παραποιηση αλλα ειρηνικη διαδηλωση του ελληνικου λαου κατα των εγγλεζων το δεκεβρη του 1944 στην πλατεια συνταγματος που οι γερμανοτσολιαδες και οι ανθελληνες πρακτορες τους ανοιξαν πυρ εναντια στην ειρηνικη αοπλη διαδηλωση τπυ ελληνικου λαου που διαδηλωνε για αμνηστια ελευθερια και ψωμι !!! περισσοτερς πληροφοριες για το δεκεβρη του 44 στην αθηνα στο διαδικτυο η ζητηστε μπου και θα σας δωσω αφθονο υλικ πως οι γερμανοτσολιαδεσ φασιστες με τους εγγλεζους εκαναν καταληψη στην ακροπολη και στον παρθενωνα και αναγκασαν τους ελληνεςπτριωτες να μην τους χτυπησουν επειδη σεβαστηκαν τα ιερα και αθανατα μνημεια του ελληνισμου !!!

Amarantos says:

@ anonmous June 15th, 2009 at 9:18

γραφεις: “η διαδηλωση δεν ηταν του στρατιωτικου σκελους του κ.κ.ε. οπως συνεχιζει να παραποιει και ο ευρων…..”

Το αρθρο αναφερει: “Συγκεκριμένα Έλληνες διαδηλωτές, υποστηρικτές του Κομμουνιστικού κόμματος και του Στρατιωτικού σκέλους του…”

Η “παραποιηση” που εντοπιζεις προφανως οφειλεται στην αδυναμια σου να καταλαβεις τι σημαινει η λεξη “υποστηρικτες”.

Εκτος απο “αμνηστια ελευθερια και ψωμι” οπως αναφερεις, καλο ειναι να θυμηθεις οτι το συλλαλητηριο στο Συνταγμα πραγματοποιηθηκε επισης εναντια στην αποφαση της κυβερνησης Εθνικης ενοτητας για «διαλυση της Πολιτοφυλακής και του ΕΛΑΣ» ,οπως χαρακτηριστικα γραφει ο Γ. Ζεβγος στο φυλλο του Ριζοσπαστη 3/12/1944.

Που χρόνος να ασχοληθούν οι υπεύθυνοι για τα εθνικά μας θέματα πολιτικοί. Φιγούρα, κλέψιμο,Μύκονο,βίλες και το μόνο που κάνουν ειναι να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Αυτά σποίραμε αυτά θερίζουμε. Αλοίμονο στα νειάτα μας. Μπράβο στον PUTIN είδα το βίντεο που τους τα έψαλε και από τη καλή και από την ανάποδη.

tassos says:

Οι υπόλοιπες φωτο με τα κομενα κεφάλια Βουλγάρων είναι απο site του bulgarmalak γραφικότατου φίλου Στοίδη. ¨Ασχετες φωτο απο το Μακεδονικό αγώνα στις αρχες του αιώνα, καμία σχέση με εμφύλιο και μακεδόνσκατα εθνοκαθάρσεις.

http://www.bulgarmak.org/chekalarov.htm

καλά που είναι και αυτοί και περνάει η ώρα

Γιωρίκας says:

Μπράβο σας για το άρθρο. το αναδημοσιεύω αναφέροντας την πηγή φυσικά

bas says:

Και γι’αυτό πρέπει να δείξουμε κατανόηση στον “λαό” αυτό (βούλγαροι, σέρβοι, αλβανοί, κάμποσοι βλάχοι-έλληνες ίσως και μερικοί παίονες; που ξεμείνανε), ο οποίος υπό άλλες συνθήκες θα ήταν φιλικός σε εμάς-Δεν φταίει ο λαός για τα σχέδια των “προστατών” του και των βαλτών αρχόντων του

cummulus says:

Μπράβο για το ξεσκέπασμα. Η χρήση τέτοιων στοιχείων από τους σκοπιανούς δείχνει τον ύπουλο τρόπο που κινούνται.

aris says:

Agapiti Marina oi skopianoi den itan pote laos!!apo edw kai apo ekei itan oute kai autoi den kseroun ti eine!!

Marina Petsava says:

Ti perimenei kaneis apo gelia anthropakia? Oi skopianoi itan panta enas mizeros laos ki etsi tha paramini. Exei tin poniria sto pnevma tou, opos kai o tourkos.