Πιερία: Αρχίζει το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παμμακεδονικών Ενώσεων
9 Ιουλίου 2009
Ανοίγει απόψε η «αυλαία» του 10ου Παγκόσμιου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων και του 63ου Συνεδρίου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, που θα διεξαχθεί στην Πιερία, στο χώρο του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Λιτόχωρο.
Τις εργασίες του συνεδρίου, που αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 150 συνέδρους από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις όλου του κόσμου, θα τιμήσει με την παρουσία του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος θα παραστεί στη λήξη του, το βράδυ του Σαββάτου.
Αύριο, στο πλαίσιο των εργασιών του 63ου Συνεδρίου της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής, θα πραγματοποιηθεί ακαδημαϊκό πάνελ συζήτησης με συντονιστή τον Marcus A. Templar και εισηγήσεις από τον πρέσβη επί Τιμή Ελευθέριο Καραγιάννη, τη Δρ. Γεωργία Καραμήτρου, τον Δρ. Μιχάλη Χρυσανθόπουλο και τον Δημήτρη Αγγελίδη.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο, οπότε θα πραγματοποιηθεί και συνεδρίαση του Διεθνούς Ιδρύματος
Η διοργάνωση ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την ορκωμοσία των νέων Διοικητικών Συμβουλίων των Παμμακεδονικών Ενώσεων και του Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων
Related posts:
Latest posts by Amarantos (see all)
- Εις μνήμη Μανώλη Ανδρόνικου (VIDEO) - April 2, 2011
- Επείγον Δελτίο Τύπου από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών - March 29, 2011
- 6ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος “Μέγας Αλέξανδρος” - March 18, 2011
RECENT COMMENTS