Νεώτερα για την Υπόθεση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς - Τι υποστηρίζουν στα Σκόπια για τον Βάσκο

Στα Σκόπια κατάλαβαν ήδη την κουταμάρα ολκής που έκανε το καθεστώς Γκρούεφσκι με τον Βάσκο για 2η συνεχόμενη φορά και πάνε…να τα μπαλώσουν. Η ‘Nova Makedonija’ σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα.. αδικαιολόγητα στράφηκε στην γνωστή αποτυχημένη τακτική, την οποία είχαν ακολουθήσει τα περισσότερα Σκοπιανά ΜΜΕ και την πρώτη φορά.

Έκαναν την εμφανισή τους λοιπόν, οι γνωστές κατηγορίες για “νέο κύμα Ελληνικής Υστερίας” σχετικά με τον Βάσκο. Παράλληλα η εφημερίδα εφαρμόζει την ίδια αναποτελεσματική συνταγή, όπως ακριβώς και πριν 5 μήνες. Πιο συγκεκριμένα προωθούν τον ισχυρισμός πως δεν έχει συλληφθεί ή φυλακιστεί κανένας με αυτό το όνομα. Υποτίθεται τουλάχιστον αυτή ήταν η επίσημη απάντηση τόσο του Σκοπιανού Υπουργού Εσωτερικών όσο και των Υπεύθυνων στην Φυλακή του Τετόβου στον δημοσιογράφο της εφημερίδας.

Εμείς να υπενθυμήσουμε για μια ακόμα φορά τους επίσημους ισχυρισμούς των Σκοπιανών αρκετούς μήνες πριν.

“Δεν Υπάρχει Κανείς με αυτό το όνομα.”

“Ο Βάσκο είναι μη υπαρκτό πρόσωπο”

Σημειωτέον, πρόκειται για την ίδια εφημερίδα που πριν 5 μήνες περίπου φιλοξενούσε στις στήλες της, δηλώσεις της Σκοπιανής Αστυνομίας σύμφωνα με τις οποίες ο Βάσκο… δεν υπήρχε!!! Αφού αποδείχθηκε περίτρανα με ατράνταχτες αποδείξεις η ύπαρξη του Βάσκο, αναγκάστηκαν να ανασυντακτούν και να ομολογήσουν πως είναι έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Στο ίδιο έργο Θεατές για μια ακόμα φορά, με τους Σκοπιανούς να κάνουν το κορόιδο. Όπως και την 1η φορά όμως είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν οικτρά!!!

Related posts:

Comments