ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ή ΔΙΑΜΕΛΙΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΛΛΥΡΙΔΑΣ», ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΟΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ!

Noiazomai.net

Μεγάλη ανατροπή στο Σκοπιανό

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ή ΔΙΑΜΕΛΙΣΙΜΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΙΛΛΥΡΙΔΑΣ», ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΕΤΟΒΟΥ ΣΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ!

Χάρτες και μοναδικά φωτογραφικά ντοκουμέντα!

Και ακόμη:
16 ΧΡΥΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ!

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ

θριαμβευτικό ματ σε 16 κινήσεις

Η Αθήνα πρέπει αμέσως να προχωρήσει ανάμεσα στα άλλα, στις εξής ενέργειες:

1. Να καλέσει όλους τους ηγέτες των Αλβανικών Κομμάτων και Αλβανικών ΜΚΟ των Σκοπίων για συνομιλίες στην Αθήνα…

2. Να τους ξεναγήσει στη Βεργίνα και την Πέλλα!

3. Να τους διαθέσει Ελληνικό Αεροσκάφος για επιστροφή, που θα απογειωθεί από το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ή το «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας…

4. Να ιδρύσει ΕΔΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤΕΤΟΒΟΥ!

5. Να προχωρήσει στην Ανακοίνωση πρόθεσης δημιουργίας ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ της Ελλάδος (άτυπη Πρεσβεία) στην πόλη του Τετόβου!

6. Να επαναφέρει την πάγια εθνική γραμμή για αναγνώριση χωρίς το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα παράγωγά του! Όχι «Σύνθετες» και «Διπλές» ονομασίες! ΟΧΙ στις προτάσεις Νίμιτς!

7. Να ανακοινώσει την άμεση αποχώρησή της από τις Διαπραγματεύσεις με ευθύνη των Σκοπίων, καταγγέλλοντας στον ΟΗΕ τη διαρκή παραβίαση από μέρους τους, της Ενδιάμεσης Συμφωνίας, που συνυπογράφηκε για την αλλαγή της Ονομασίας «Δημοκρατίας Μακεδονίας», που χρησιμοποιούσαν έως τότε (και μέχρι τώρα) καταχρηστικά τα Σκόπια και όχι για τη διατήρησή της!

8. Να ανακοινώσει ταυτόχρονα με Επιστολή της στον ΟΗΕ, τους Διεθνείς Οργανισμούς, την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ και τους ξένους ηγέτες, ότι, όντας υποχρεωμένη να προστατέψει την μακραίωνη Ελληνική Ιστορία της Μακεδονίας και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και τα σύνορά της, δεν θα επιτρέψει την Είσοδο στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ του κρατιδίου των Σκοπίων, (πολιτικό εμπάργκο) έως ότου παραιτηθεί εγγράφως από την Ελληνική Ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τον σφετερισμό της εθνικότητας και αυθεντικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου! (συμπεριλαμβάνεται η αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας, των βιβλίων Ιστορίας και των δημοσίων και ιδιωτικών ονομασιών και συμβόλων – προτεινόμενα ονόματα SKOPIADONIA, BALKADONIA, SLAVODONIA, NOVOSLAVIA, REPUBLIC OF SKOPIA κοκ)

9. Να συνοδέψει τις Επιστολές και την Ανακοίνωση, με συνημμένο αντίγραφο της πρόσφατης Επιστολής των 350 και πλέον επιφανών, ξένων κατά πλειοψηφία, Ακαδημαϊκών Διεθνούς Κύρους προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, σχετικά με την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και των Μακεδόνων!

10. Να προχωρήσει σε ταυτόχρονες πληρωμένες, ολοσέλιδες καταχωρήσεις της Επιστολής των επιφανών Ακαδημαϊκών σε όλες τις μεγάλες ξένες εφημερίδες του Κόσμου, με κουπόνι δωρεάν εισόδου για 2 άτομα σε όλα τα Ελληνικά Μουσεία και την επιγραφή π.χ.: «ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ»! (το κουπόνι θα ισχύει όχι κομμένο, αλλά με επίδειξη ολόκληρης της σελίδας ως έχει…)

11. Να καλέσει με έξοδά της τους υπογράφοντες Ακαδημαϊκούς στη Θεσσαλονίκη, σε Ειδικό Παγκόσμιο Συνέδριο για τη Μακεδονία, παρουσία όλων των Εν Ελλάδι Ξένων Πρεσβευτών και Προξένων, να τιμήσει τους Ακαδημαϊκούς δια του Προέδρου της Δημοκρατίας και να ανακοινώσει τη συμβολική τοποθέτηση των ανδριάντων τους στον περίγυρο του Νέου Μουσείου της Πέλλας, στη Μακεδονία μας!

12. Να θέσει Διεθνώς το Ζήτημα της καταπιεζόμενης Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων, που αριθμεί πάνω από 240.000 άτομα, στην οποία έχει απαγορευθεί η δημοσιοποίηση της Επίσημης Απογραφής της, ακόμα και η προσθήκη της αφαιρούμενης από το Τιτοϊκό καθεστώς, ελληνικής κατάληξης των επιθέτων των μελών της!

13. Να επαναφέρει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ σε αυτόνομη λειτουργία, σε διασύνδεση με τα Διεθνή Πρακτορεία Ειδήσεων, με δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα ΜΜΕ και τους απλούς πολίτες, σε όλες τις γλώσσες και στα σκοπιανικά! Στο ΜΠΕ θα μπορούσε να απορροφηθεί μεγάλο μέρος της Διαδικτυακής Δημοσιογραφικής Ομάδας της Εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», προς όφελος και των εκεί δημοσιογράφων και εργαζομένων!

14. Να δημιουργήσει υπερσύγχρονους Διαδικτυακούς Κόμβους των Μουσείων ΒΕΡΓΙΝΑΣ και ΠΕΛΛΑΣ, σε όλες τις ξένες γλώσσες, για άμεση πρόσβαση από κάθε γωνιά του Κόσμου, καθώς και ηλεκτρονικά ευφυή μαθήματα και διαδικτυακά παιχνίδια για Έλληνες και Ξένους μαθητές on line!

15. Να δρομολογήσει τα Λεωφορεία Πολιτισμού, κατάλληλα και χαρακτηριστικά διακοσμημένα, που θα εκτελούν προκαθορισμένα Δρομολόγια Πολιτισμού, κατευθείαν προς τα μεγάλα Μουσεία της Χώρας, συνοδευόμενα από διαπιστευμένους Έλληνες Ξεναγούς, που θα ξεκινούν κάθε δύο ώρες σταθερά, π.χ. από τον Λευκό Πύργο για Μουσείο Πέλλας, Βεργίνας, Δίον. Και παρόμοια σε όλη την Ελλάδα, από όλες τις μεγάλες πόλεις, με ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων. Το ίδιο μπορεί να γίνει αργότερα με Πτήσεις Πολιτισμού από το εξωτερικό, για οικονομικά Τριήμερα ή Σαββατοκύριακα ποιότητας, έμπνευσης και γνώσεως στην Ελλάδα, που θα φέρουν αληθινή επανάσταση στην καθημερινότητα και τη διάθεση των ξένων φίλων μας!

16. Να προχωρήσει σε τουριστικές Αναπαραστάσεις των μεγάλων Μαχών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως του Γρανικού, της Ισσού, των Γαυγαμήλων, με τη συμμετοχή Ελλήνων εθελοντών και των ίδιων των τουριστών, σύμφωνα και με παλαιά πρόταση του Συγγραφέα των Καλάς Δημήτρη Αλεξάνδρου, που θα αποτελούσε παγκόσμιο γεγονός και πόλο έλξης εκατομμυρίων τουριστών κάθε χρόνο, στη μία και μοναδική Μακεδονία, δημιουργώντας χιλιάδες νέες θέσεις απασχόλησης, από την εκτροφή και εκπαίδευση των αλόγων, την κατασκευή κουστουμιών, πανοπλιών, σπαθιών, σαρισσών, σκηνών, τουριστικών καταυλισμών, αμαξών, μέχρι τις μεταφορές, τη διαμονή, τη σίτιση και τη διασκέδαση!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Related posts:

Comments