Οι Σκοπιανοί και οι παραβιάσεις της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995

Όπως ίσως έχετε ενημερωθεί, η ΠΓΔΜ αναμένεται να υποβάλει τη Δευτέρα υπόμνημα στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, αναφορικά με την υποτιθέμενη παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας απο την Ελληνική πλευρά.

Στα πλαίσια λοιπόν της υποβολής του επερχόμενου υπομνήματος, εμείς σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε την ευλαβική προσήλωση των Σκοπιανών Κυβερνήσεων στην Ενδιάμεση Συμφωνία τα τελευταία χρόνια.

Επειδή όπως λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο Χίλιες Λέξεις:

Ο Πρόεδρος

O Πρωθυπουργός

O Πρώην Υπουργός Εξωτερικών

Ο Πρώην Δήμαρχος των Σκοπίων

Πρώην και Νυν Μέλη της Κυβερνήσεως

Φωτογραφίες σαν τις παραπάνω που αποδεικνύουν ακράδαντα την κατάφωρη και συστηματική παραβίαση απο την Σκοπιανή Ηγεσία της Ενδιάμεσης Συμφωνίας υπάρχουν αρκετές στο διαδίκτυο. Η συνεχιζόμενη παραβίαση και αδιαλλαξία των Σκοπίων μας έδινε ανέκαθεν το δικαίωμα να καταγγείλουμε την συμφωνία αυτή, πολύ περισσότερο εφόσον η Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995 επιβάλλει αποχή από κάθε μορφής προπαγάνδα και επιτάσσει διαπραγμάτευση ουσιαστικά μόνο για το όνομα. Όμως η απαράδεκτη υποχωρητικότητα και χαρακτηριστική ανικανότητα που επέδειξαν και συνεχίζουν αυξανόμενα να επιδεικνύουν οι εκάστοτε ηγεσίες του ΥΠΕΞ, μας οδήγησαν στην δυσμενή θέση που έχουμε περιέλθει σήμερα. Να μας πηγαίνουν στην Χάγη για παραβίαση της συνθήκης, αυτοί που ουσιαστικά δεν σταμάτησαν ποτέ να την παραβιάζουν!!!

Nikolas M.

Related posts:

Comments
admin says:

Αφού απο μόνος σου περιγράφεις γιατί έχουν περιέλθει σε δυσμενή θέση. Όταν έχεις στην φαρέτρα σου τόσα βέλη που θεωρητικά σε φέρουν σε ρόλο ρυθμιστή ενώ πρακτικά, χάνεις τα βέλη σου ένα προς ένα λόγω της ανικανότητας/ακαταλληλόλητας της ηγεσίας του ΥΠΕΞ, αυτομάτως κάποια στιγμή θα είσαι εσύ σε δυσμενή θέση. Όπως πχ ανέφερες χαρακτηριστικά, μας ήρθε σαν μάννα εξ’ ουρανού η επιστολή υποστήριξης μας απο 342 έγκριτους καθηγητές πανεπιστημίου και το ΥΠΕΞ όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκε αλλά συνεπικουρούμενο απο τα απίστευτα Ελληνικά ΜΜΕ το έθαψε κυριολεκτικά!!! Συλλαμβάνεται ο Φιλέλληνας Βάσκο και ξέχωρα απο την ανθρωπιστική διάσταση του θέματος, θα μπορούσε σαν ΥΠΕΞ να τους είχε γονατίσει κυριολεκτικά και αυτοί το…θάβουν!!!
Έχει δώσει υπεραρκετά δείγματα η κα Μητσοτάκη ότι και οι καλύτερες προϋποθέσεις για τα εθνικά μας ζητήματα μετατρέπονται απο αυτήν σε χειρότερες αποφάσεις και “όλως τυχαίως” πάντα σε εθνικά επιζήμιες. 🙂

marika says:

οποιος προδοση θα το πληρωση

εις μακεδων says:

Παρ’ ολη την οπως σωστα ονομαζεις “απαράδεκτη υποχωρητικότητα και χαρακτηριστική ανικανότητα που επέδειξαν και συνεχίζουν αυξανόμενα να επιδεικνύουν οι εκάστοτε ηγεσίες του ΥΠΕΞ”, η θεση μας ειναι ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΔΥΣΜΕΝΗΣ, Καθε αλλο!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΑΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ.
Οι Σκοπιανοι ειναι με την κανη στον κροταφο απο τους Αλβανους για να δοθει λυση, και οι Αμερικανοι τους ποιεζουν αφορητα να συμορφωθουν, και στην θεση που βρισκονται οι μονη που τους προσφερει σωσιβιο σωτηριας ειναι η κορη του βρυκολακα, η μετα πολλων “κατσαρολικων” ΖΗΜΕΝΣ χειροποδαρα δεμενη και στο αρμα εξωθεν πιεσεων χειροποδαρα δεμενη Δωρα, η πολλα δωρα στα Σκοπια και πολλα δεινα και ξεφτιλα στους Μακεδονες και Ελλαδα εν γενει κομιζοπυσα.
ΟΧΙ στην ΒΟΡΕΙΟ η στηνΑΝΩ η στην ΒΟΡΕΙΟΠΑΝΩΔΕΞΙΑΣΤΟΡΑΦΙ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”. Εθνικο, και ΟΧΙ γεωγραφικο προσδιορισμο των Σκοπιανων, που να περιλαμβανει γλωσσα και ονομα εθνοτητας, εκτοσ και εαν δεητοθν να λγονται βαρδαριοι, νοτιοσλαβοι, η κατι παρεμφερες. Τα επιχειρηματα των Καθηγητων να πην τα πετανε ο κοθρασμενος και η Ντορα στα σκυλια, αλλα να τα κανουνοπλα υπερασπισης μας.