Υπουργείο Εξωτερικών, ενταύθα: δουλεύετε για το εσωτερικό*

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “History of Macedonia”, σε θάλαμο ελληνικής πίεσης έχουν διακομιστεί στελέχη του Υπουργείου Εξωτερικών, για να αντιμετωπιστούν τα πρόσφατα κρούσματα νέας μακεδονικής γρίππης. Ενώ η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Σε περίπτωση που επικρατήσουν τα δυσμενέστερα σενάρια, δεν αποκλείεται εμβολιασμός ολόκληρου του πληθυσμού, εάν τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών στη Βουλή του Αλτσχάιμερ αποδειχτούν θετικά.

Απόσπασμα από το “Έθνος” της 1ης Αυγούστου:

Ποιος θα το περίμενε ότι ο καινούργιος Σκοπιανός ακόλουθος Αμυνας (ΑΚΑΜ) θα περνούσε μέσα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας φορώντας καρτελάκι το οποίο αντί του συμφωνημένου διεθνώς «FYROM», μέχρι την επίλυση της διμερούς εκκρεμότητας της ονομασίας, έφερε φαρδιά-πλατιά τη συνταγματική ονομασία του γειτονικού μας κράτους, δηλαδή «Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Ο Σκοπιανός ΑΚΑΜ εισήλθε στο ΥΕΘΑ, παρότι υπάρχει απόφαση απαγόρευση της εισόδου σε τέτοια περίπτωση.

Μόλις οι αξιωματικοί αντιλήφθηκαν το «φάουλ», τον σταμάτησαν και ευγενικά του ανέφεραν ότι είτε θα άλλαζε το καρτελάκι είτε θα έφευγε και θα επέστρεφε με πολιτικά για να λάβει το καρτελάκι της ασφάλειας του υπουργείου. Για να βεβαιωθούν, μάλιστα, ότι η στάση τους είναι η αρμόζουσα, πήραν περισσότερο για… τυπικούς λόγους ένα τηλέφωνο στο υπουργείο Εξωτερικών. Τα στελέχη, όμως, του ΥΠΕΞ τους έβαλαν τις φωνές και είπαν ότι κακώς εκδιώχθηκε ο αξιωματικός, επικαλούμενοι την Ενδιάμεση Συμφωνία! Τέτοια γνώση των συμφωνιών η ελληνική διπλωματία…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο.


* επειδή γνωρίζουμε τη δυσκολία της ελληνικής γλώσσας για ορισμένους, αποφασίσαμε να ξεδιαλύνουμε τις όποιες απορίες


Related posts:

Comments