Το ανέκδοτο της χρονιάς!!! Τα Σκόπια κατηγορούν τους Βούλγαρους για… σφετερισμό της Επανάστασης του Ίλιντεν

Κλιμακώνεται η Αντι-Βουλγαρική Υστερία στα Σκόπια

Σκόπια και Βουλγαρία έχουν περιέλθει πλέον σε ένα ανοιχτό πόλεμο με δηλώσεις εκατέρωθεν. Η σίγουρη εως τώρα υποστήριξη της Βουλγαρίας στην Ευρωπαική Προοπτική των Σκοπίων έχει δώσει την θέση της στην αβεβαιότητα. Αφορμή δόθηκε απο την ανεκδιήγητη και ταυτόγχρονα απάνθρωπη κίνηση των Σκοπιανών να φυλακίσουν την Spaska Mitrova, μητέρα ενός νεογέννητου βρέφους, κυρίως λόγω της Βουλγαρικής της εθνικής συνείδησης, όπως υποστήριξε το RADKO.

Τις τελευταίες ημέρες την σκυτάλη έχουν πάρει τα Σκοπιανά ΜΜΕ, σε μια συντονισμένη προσπάθεια, σε βαθμό υστερίας να αντιστρέψουν το βαρύ κλίμα εναντίον τους, κατηγορώντας ανοιχτά τους Βούλγαρους για “Αντι-Μακεδονισμό”. Παράλληλα κάνουν λόγο για σκόπιμη ενέργεια της Βουλγαρικής Κυβέρνησης να διορίσουν Υπουργό τον Μπόζινταρ Δημητρόφ, “διαπρεπή Αντι-Μακεδονιστή” όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στα Σκόπια.

Σήμερα όμως τα Σκοπιανά κανάλια Kanal 5 και Sitel Tv ξεπέρασαν κάθε όριο γελοιότητας, καθώς έφτασαν στο σημείο να μιλήσουν για σφετερισμό της Ιστορίας στην περίπτωση της Επαναστάσεως του Ίλιντεν απο τους Βούλγαρους!!!! Το Βουλγαρικό Focus μάλιστα, αναφέρει και μια παλαιότερη δήλωση που θα συζητηθεί πολύ απο τον Στόικο Στόιτσκοφ, ηγέτη του OMO Ilinden-PIRIN (αντίστοιχο του Ουράνιου Τόξου) στην Βουλγαρία.

Ο Στόιτσκοφ σε συνέντευξη του φέρεται να είχε δήλωσει “Η Υπεράσπιση του Βουλγαρικού Εθνικού Χαρακτήρα των μεγάλων μορφών της Επανάστασης του Ιλιντεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Πρακτικά, τις Βουλγαρικές Αλυτρωτικές Επιδιώξεις εναντίον των Σκοπίων!!!”

Άρα σύμφωνα με τον κύριο, οι επίμονοι, ανιστόρητοι, Σκοπιανοί Ισχυρισμοί για την μη-Ελληνικότητα του Μ. Αλέξανδρου και των Αρχαίων Μακεδόνων και η “Σλαβοποίηση”τους αποδεικνύουν πρακτικά τις Σκοπιανές Αλυτρωτικές Επιδιώξεις εναντίον της Ελλάδος!!!

Επιτέλους συμφωνήσαμε και σε κάτι!!

Related posts:

Comments
costas says:

costas says 200 % dikio exei h maria Tipota allo.

marika says:

οι σκοπιανοι εχουν καλους δασκαλους ,τους τουρκους.Εγω πρωσοπικα δεν τα βλεπω αυτα για ανεκδοτα αλλα για μεθο
δεθμενα και εσκεμενα εναντιον της πατριδας μας, ο Καραμανλης πρεπει να βγαλει απο το υπουργειο εξωτερικων
την μπακογιαννη η πως αλιως λεγετε αυτη η κυρια και να βαλει καποιον να αναστησει το αναστημα απεναντι σε ολους γυρω/γυρω και να αρχειζει να διεκδικει τα δικα μας μεροι και τους δικους μας λαους που ζουν στην μικρα ασια και
εχουν τουρκοπιειθη με το ζορι.απο το πες,πες κατι μενει και αυτη την μεθοδο χρησιμοποιουν οι τουρκοι και οι σκοπιανοι.