ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΓΙΩΡΓΟΥ! Ανακ. Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα

Με 2η στη σειρά Ανακοίνωση η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, διαμαρτύρεται στο νέο Πρωθυπουργό για την αψυχολόγητη ενέργεια κατάργησης του ζωτικού για τα Εθνικά Θέματα ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ!
 
   Η ενέργεια αυτή δείχνει να αποτελεί:

 
1.       ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
 
2.       ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΚΕΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
 
3.       ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ «ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ» ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΥΠΟΥ

7/10/2009 μ.Χ.


ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

 

 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΝΙΜΙΤΣ

ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

 

 

«ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ» ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ

    Με τις πρώτες φήμες περί κατάργησης του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης την επομένη των Εκλογών, η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα με Έκτακτη Ανακοίνωσή της (δείτε http://noiazomai.net/ypmak.html) τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, ζήτησε από τον κ. Παπανδρέου τη ματαίωση κάθε τέτοιας σκέψης, για εθνικούς λόγους, σημειώνοντας ότι εκτός όλων των άλλων, μια τέτοια αψυχολόγητη κίνηση θα αποτελούσε κακή αρχή για την Πρωθυπουργία του.


   Δυστυχώς, ο νέος Πρωθυπουργός θέλησε να χρεωθεί με «Κίτρινη Κάρτα» από το πρώτο λεπτό της εμφάνισής του στη Μακεδονία ιδίως, που είναι έξαλλη από την κατάργηση του ιστορικού Υπουργείου, με ζωή μισού αιώνα, το οποίο μάλιστα μετονομάστηκε σε «Μακεδονίας- Θράκης» επί Πρωθυπουργίας του πατέρα του, Ανδρέα Παπανδρέου!ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

    Το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, ήταν το μόνο …ελληνικό Υπουργείο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» στα Βαλκάνια, καθότι όλα τα άλλα Υπουργεία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» είναι των Σκοπίων, οι οποίοι και δεν τα καταργούν…

  

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ

   Η κατάργηση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αποτελεί πάγιο αίτημα των Σκοπίων, στα πλαίσια της μονοπώλησης του ελληνικού ονόματος, ενώ ανταποκρίνεται σε ρητή πρόβλεψη του Σχεδίου Νίμιτς, περί κατάργησης της χρήσης του σκέτο «Μακεδονία» από την ελληνική πλευρά!!!

 

  Ο Πρωθυπουργός έτσι, εμφανίζεται να καταργεί μόνος του την ελαστική δήθεν «κόκκινη γραμμή», που έθεσε προεκλογικά σαν απαραβίαστη δίοδο, αφού εμφανίζεται δια της κινήσεώς του, να συμμορφώνεται (και μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα) με το ΣΧΕΔΙΟ ΝΙΜΙΤΣ!

 

 

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

   Η κατάργηση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, καταργεί τη χρήση του όρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στην ενεργό Διοίκηση του Ελληνικού Κράτους και εξαφανίζει ένα ακόμη αποδεικτικό στοιχείο για την ελληνικότητα και τη χρησιμοποίηση του συνολικού όρου από την Ελλάδα, ακόμη και πριν την αυτοανακήρυξη της ανεξάρτητης «Δημοκρατίας Μακεδονίας»!

 

 

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

 

 

   Εξοργισμένη είναι παρόμοια και η Θράκη, αφού καταργείται και η χρήση του όρου «ΘΡΑΚΗ» στην ενεργό Πολιτική Διοίκηση του Ελληνικού Κράτους, τη στιγμή που μόλις πριν από λίγες ημέρες δόθηκε στα τουρκικά σχολεία χάρτης με τη Θράκη υπό Τουρκική Κατοχή! Και τα ελληνοτουρκικά σύνορα στο Στρυμώνα, ενώ Σάμος, Ρόδος, Κρήτη και Κύπρος εμφανίζονται τουρκικές (http://www.noiazomai.net/turkhartcd.html)!!! 


 

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΙΑ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ» ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ

   Οι άνθρωποι της Άγκυρας, πανηγυρίζουν και δικαιολογημένα, καθώς τώρα το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, θα εμφανίζεται ως το μοναδικό «Υπουργείο» στην Βόρεια Ελλάδα, με τη διαφορά ότι αποτελεί …«Υπουργείο» της Τουρκίας στη Θράκη, με αυξημένες δραστηριότητες και άφθονα κοντύλια, τόσα, που ούτε το 1/10 αυτών δεν μπορούμε να δαπανήσουμε εμείς προκειμένου να σώσουμε τη Θράκη, από τους εκβιασμούς, τις πιέσεις και την ξενική οικονομική εξάρτηση!

   Ούτε καν ένα, συμβολικό έστω, Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης να συντηρήσουμε!ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΠΡΟΧΕΙΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

   Είναι πλέον καθολικό, δημοκρατικό αίτημα ολόκληρης της Μακεδονίας και της Θράκης, η επανίδρυση του ζωτικού Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, με την ιδιαίτερη δράση και προσφορά στα Εθνικά Θέματα και μάλιστα με αυξημένες πλέον δραστηριότητες και Βαλκανικό παρεμβατικό ρόλο!

   Οποιαδήποτε κωλυσιεργία ή αβλεψία, θα προκαλέσει σοβαρότατη και αξεπέραστη βλάβη στα εθνικά συμφέροντα!

 

  Από την κατάργηση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ, ωφελούνται μονάχα τα Σκόπια και η Τουρκία!

 

 ασυμβίβαστα για το Όνομα, τον Ελληνισμό και την Ιστορία μας

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία                                     7 Οκτωβρίου 2009 μ.Χ.

Πηγή: Noiazomai.net

Related posts:

Comments