Παραιτήθηκε ο εχθρός της Άγκυρας στην Θράκη!

Ο Σταμάτης είναι κεφάλαιο

και δεν πρέπει να πεταχτεί

κύριε Παπανδρέου…

Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κύριος Δημήτρης Σταμάτης, ο δεδηλωμένος εχθρός της Άγκυρας, αυτός που ήταν ο κυματοθραύστης των επιθέσεων του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής προς την κατεύθυνση του εκτουρκισμού των μουσουλμάνων της Θράκης, ο πολιτικός άνδρας που ανέλαβε και σήκωσε το βάρος της ευθύνης που του παρέδωσε η Πολιτεία αποδίδοντας τα βέλτιστα, δήλωσε την παραίτησή του αμέσως μετά την ανάληψη καθηκόντων από το νέο υπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάννη Ραγκούση.
Με την κατάθεση της παραίτησής του, ο κύριος Σταμάτης υπέβαλε και ένα κείμενο, αποχώρησης:
«Κύριε Υπουργέ
σας συγχαίρω θερμά για την ανάληψη των καθηκόντων σας και σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας.
Με την παρούσα σας υποβάλω επίσης την παραίτηση μου από τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Με τιμή Δημήτρης Σταμάτης»
Επίσης, χθες στις 11 το πρωί στην Κομοτηνή, ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ είχε σύσκεψη με τους Διευθυντές της Περιφέρειας, στους οποίους ανακοίνωσε την παραίτησή του και τους ενημέρωσε ότι, θα μείνει στη θέση του έως την παράδοση-παραλαβή στο νέο Γενικό Γραμματέα ή όπως αλλιώς ορίσει η νέα κυβέρνηση. Τέλος ο κ. Σταμάτης τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους και εξήρε το έργο των δημοσίων υπαλλήλων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

H συνέχεια στο Kostasxan

Related posts:

Comments