Οι Σκοπιανοί δεν αποσύρουν την Εγκυκλοπαίδεια και αλλάζουν μόνο τις αναφορές της για Αλβανούς!!!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες απο τα Σκόπια, η περίφημη ψευτο-Μακεδονική Εγκυκλοπαίδεια τελικά δεν θα αποσυρθεί. Ο Ακαδημαικός Γκιόργκι Σταρντελοφ επιβεβαίωσε την απόφαση που πάρθηκε την προηγούμενη Τρίτη απο τα μέλη του MANU.   Όπως δήλωσε ο Σταρντελοφ, οι μοναδικές αλλαγές που θα γίνουν να έχουν να κάνουνε μόνο με αναφορές για Αλβανούς, οι οποίες άλλωστε προκάλεσαν και τις πρόσφατες έντονες διαμαρτυρίες απο τους Αλβανούς της ΠΓΔΜ και την Αλβανική Κυβέρνηση.

Με λίγα λόγια, κατάπτυστα Ανθελληνικά άρθρα της Σκοπιανής Εγκυκλοπαίδειας, τα οποία παρουσιάζουν τους Έλληνες ως απόγονους Αφρικανικών φυλών και παράλληλα να μην έχουν καμμία σχέση με τους Αρχαίους Μακεδόνες παραμένουν ως έχουν.  Σε λίγο καιρό, θα μεταφραστούν και στην Αγγλική γλώσσα ενώ θα “κοσμούν” τις βιβλιοθήκες των μεγάλων πανεπιστημίων διεθνώς. Τα θερμά μας συγχαρητήρια μας στους επίσημους Ελληνικούς φορείς που με την ανύπαρκτη εώς ισχνή αντίδραση τους, επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά πόσο ακατάλληλοι και εθνικά επιζήμιοι είναι.

Related posts:

Comments
Dimitri from Athens says:

Παιδιά, η Ελληνική διπλωματία και Εξ. πολιτική που ειναι τωρα Στο γυμναστήριο… καθώς και οι Υπουργοι που είναι απασχολημένοι με τους λαθρομετανάστες είμαστε εμείς. Εμεις πρέπει να πιέζουμε (με όποιο τρόπο μπορούμε) τον πολιτικό τον Βουλευτή ή τον οποιο δημόσιο λειτουργό γνωρίζουμε για να νοιώσουν την πίεση και να κάνουν αυτό που πρέπει. Μόνοι μας ή μέσα από τις οργανώσεις (πχ την Παμμακεδονική Ένωση) να πιέζουμε προς την κατευθυνσή αυτή. Από μόνοι τους δεν κάνουν τιποτα γιατί είναι ελεεΐνοί λακκεδες διαφόρων συμφερόντων. και ο Μακεδονικός Αγώνας (1904-1908) ξεκίνησε από ιδιώτες απενατι σε μια κυβερνηση -- κότα (όπως και η σημερινή αλλά και η χθεσινή).
Φιλικά σε όλους.

marika says:

MHN BIAZOSASTE, OLOI OI YPOURGOI EINAI TORA APASXOLHMENOI POS THA TAKTOPOIISOUN TOUS LATHROMETANASTES EPITA EINAI POS THA BGALOUN TO KATAXREOMENO PASOK APO TA XREOI.METAAAAAAAAA
BLEPOUME KAI KANOUME

Α. Δεληγιάννη says:

Στο γυμναστήριο…

azimuths says:

Που είναι η Ελληνική διπλωματία και Εξ. πολιτική
να τους βάλει στην θέση τους;

Στείλτε αυτό το άρθρο στο ΥΠΕΞ.