Η Τουρκία της Ντροπής - Σοκαριστικές φωτογραφίες απο εγκλήματα κατά αδέσποτων σκύλων!!

“THE MORAL PROGRESS OF A NATION AND ITS GREATNESS CAN BE JUDGED BY THE WAY ITS ANIMALS ARE TREATED”

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι σοκαριστικές και απεικονίζουν με τον πιο ωμό τρόπο πως τα δικαιώματα και οι κανόνες προστασίας των ζώων στην Τουρκία, παραμένουν άγνωστοι όροι. Παρά τις επίμονες προσπάθειες απο Οργανώσεις Προάσπισης των Δικαιωμάτων των Ζώων, οι φωτογραφίες και τα videos που θα παρακολουθήσετε συνεχίζουν να αποτελούν σκηνές καθημερινότητες σε διάφορες περιοχές στην Τουρκία.

Ακτιβιστές - ανάμεσα τους και Τούρκοι - δημιούργησαν το ιστολόγιο http://turkeymassacre.wordpress.com όπου καταγράφονται φρικτές περιπτώσεις κακοποίησης των ζώων στην Τουρκία.

Στην παρακάτω περίπτωση στο Καρς, η ανθρώπινη παράνοια φτάνει σε τέτοιο σημείο που εικονίζονται άτομα ενός δήμου να… πυροβολάνε και να σκοτώνουν με θανατηφόρες ενέσεις ανύποπτα ζώα, ενώ στην συνέχεια να τα πετάνε σε απορριμματοφόρο όχημα !!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Σε άλλο δήμο στο Βαν, βλέπουμε ξανά την ανθρώπινη κτηνωδία σε όλο της το μεγαλείο. Εργαζόμενοι του δήμου δένουν έναν τραυματισμένο απο αυτοκίνητο, αδέσποτο σκύλο απ’τον λαιμό και τον… πετάνε μέσα στο απορριμματοφόρο!!!!!!!

Μετά την τεράστια κατακραυγή απ’ όλον τον κόσμο που προκάλεσαν αυτές οι εικόνες, ο Jonah, όπως ονομάστηκε ο σκύλος, διακομίσθηκε σε κτηνιατρείο. Ήταν όμως αργά. Πέθανε έπειτα απο 3 εβδομάδες ο Jonah ξεψύχησε.

http://turkeymassacre.wordpress.com/2008/11/13/van-taking-sadism-to-a-new-level/Απο την περσινή διαδήλωση στην Τουρκία, με άτομα απο όλον τον κόσμο ενάντια στην απάνθρωπη μεταχείρηση των ζώων.

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το αληθινό, απάνθρωπο πρόσωπο του Τουρκικού κράτους. ΠΡΟΣΟΧΗ, οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικά σκληρές.

 

 

 

 

http://turkeymassacre.wordpress.com

 

Related posts:

Comments