“Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Μακεδονίας - (Βαρδάρη)” προτείνουν ως ονομασία οι Σκοπιανοί

Μας κάνουν πλάκα οι Σκοπιανοί!

“Ανεξάρτητη Δημοκρατία της Μακεδονίας - (Βαρδάρη)”, είναι η ονομασία που πρότεινε η κυβέρνηση των Σκοπίων, σύμφωνα με την Σκοπιανή εφημερίδα “Βρέμε”.

Η πρόταση είναι ημι-επίσημη, όπως αναφέρει η εφημερίδα και πραγματοποιήθηκε μέσω Αμερικανών διπλωματών. Η πρόταση κάνει λόγο για χρησιμοποίηση του ονόματος για Διεθνή Χρήση και χωρίς τροποποίηση του Συντάγματος.

Η πρωτοβουλία αυτή των Σκοπιανών αναφέρεται ως απάντηση στην Ελληνική πρόταση της ονομασίας “Μακεδονία του Βαρδάρη”, όπως αναφέρεται πάντα στην εφημερίδα.

Ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς φέρεται να είναι ήδη ενήμερος και για τις δύο προτάσεις και θα τις χρησιμοποιήσει ως βάση, για μια νέα πρόταση, ώστε να λυθεί το πρόβλημα της Ονομασίας, σύμφωνα με την Βρέμε.

Related posts:

Comments
SOYRMENITES says:

SLAVIANSKA PSEVDOMAKEDONSKA REPUBLIKA
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ

.... says:

Το Δημοκρατια της Μακεδονιας του Βαρδαρη ειναι πιο ασφαλές κ για τις 2 πλευρές. Τι θέλουν να δείξουν με τον όρο "Ανεξάρτητη?". Υπάρχουν δηλαδή κ εξαρτημένες Μακεδονίες? Και ειδικά όταν βάζουν το 'Βαρδαρη" σε παρένθεση είναι σα να λένε ότι "Η Μακεδονία του Βαρδάρη είναι ανεξάρτητη, οι άλλες όχι" . O πρωθυπουργισκος των Σκοπίων επιμένει ακόμα. Πάλι καλά που δεν πρότεινε το "Ελεύθερη Δημοκρατία της Μακεδονίας (Βαρδάρη)" !