Κλιμάκωση της Σκοπιανής Προπαγάνδας με στόχο το τέλος των Διαπραγματεύσεων για την ονομασία

Σε απεγνωσμένες κινήσεις καταφεύγουν οι Σκοπιανοί του Εξωτερικού, αφού πλέον συνειδητοποιούν και οι ίδιοι πως το ζήτημα της Ονομασίας έχει πάρει άσχημη τροπή για τις αρχικές τους επιδιώξεις. Η τελευταία απελπισμένη κίνηση των Σκοπιανών έχει να κάνει με κλιμάκωση της Σκοπιανής Προπαγάνδας μέσα από μια νέα “διαφημιστική” καμπάνια, η οποία προωθείται τις τελευταίες μέρες.

Η καμπάνια οργανώθηκε από Οργανώσεις της Σκοπιανής Διασποράς από Αυστραλία και Καναδά και έχει σαν σκοπό κυρίως να προτρέψει την κυβέρνηση και τους κατοίκους της ΠΓΔΜ να σταματήσουν αμέσως τις διαπραγματεύσεις για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα του ονόματος.

Σε απεγνωσμένες κινήσεις καταφεύγουν οι Σκοπιανοί του Εξωτερικού, αφού πλέον συνειδητοποιούν και οι ίδιοι πως το ζήτημα της Ονομασίας έχει πάρει άσχημη τροπή για τις αρχικές τους επιδιώξεις.

Συνοδοιπόρους φυσικά βρήκαν στα ίδια τα Σκοπιανά μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα οποία προβάλουν την καμπάνια στην ΠΓΔΜ, ενώ έντονη κινητοποίηση με στόχο την προώθηση της Προπαγάνδας παρατηρείται και στο Διαδίκτυο.

Η Αφίσα που έχουν τυπώσει οι Σκοπιανοί χρησιμοποιεί τα γνωστά χιλιοειπωμένα, φαιδρά μηνύματα όπως:

Ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να διαπραγματευτείς το όνομα μου;

Νικάμε! 127 κράτη μας έχουν αναγνωρίσει την “Μακεδονία”, ανάμεσα τους και 4 στα 5 μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Έχουμε την δύναμη να το τελειώσουμε. Σταματήστε τις Διαπραγματεύσεις!” (Σημείωση: Ο αριθμός των 127 κρατών που ισχυρίζονται οι Σκοπιανοί είναι Ψευδής.Έντεχνα αποφεύγουν να δημοσιοποιήσουν μια επίσημη λίστα με ποιά ακριβώς είναι αυτά τα 127 κράτη, υπό τον φόβο να αποκαλυφθεί το ψεύδος του ισχυρισμού τους)

Πριν το 1988, η Πολιτική της Ελλάδος ήταν ό,τι η Μακεδονία δεν υπήρχε. Τότε μετονόμασε το “Βόρεια Ελλάδα” σε Μακεδονία. Τώρα η Μακεδονία είναι Ελληνική;

Η Ελλάδα κρατάει την ΕΕ και το ΝΑΤΟ… όμηρους!!!”

“Το πιο βασικό Ανθρώπινο Δικαίωμα είναι αυτό του Αυτοπροσδιορισμού”

Τέλος από την καμπάνια τους δεν γλύτωσε ούτε ο… πρώην πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης. Συγκεκριμένα οι Σκοπιανοί επικαλούνται δήθεν δηλώσεις του για να δείξουν ό,τι πίσω από την επιμονή της Ελλάδος για το όνομα, κρύβεται η… άρνηση ύπαρξης πολυάριθμης ΣλαβοΜακεδονικής μειονότητας.

Related posts:

Comments
Edessa says:

Sto facebook to diafimizoun edw kai meres. Makari na poun terma oi diapragmateuseis. Tha dei olos o kosmos poioi pragmati einai. Afou anaferan ton Mitsotaki einai xamenoi apo xeri. 🙂

skatas says:

Lulz.
Kalo to anekdoto me mitso.