Καταγγελία Αναγνώστη για την Ιστοσελίδα της Planetsim

Αναγνώστης του Blog μας είχε την ευγενή καλοσύνη να μας ενημερώσει ό,τι στην Ιστοσελίδα της PlanetSIM ,τα Σκόπια αναφέρoνται ως “Macedonia”

Ο Αναγνώστης, ορθότατα, δεν κάθησε με σταυρωμένα τα χέρια όπως κάνουν οι περισσότεροι. Απέστειλε μια άξια συγχαρητηρίων επώνυμη επιστολή/καταγγελία προς την συγκεκριμένη Ιστοσελίδα που πραγματικά αξίζει να διαβαστεί από όλους.

——————————-

 

Κύριοι,
διερευνόντας τις πληροφορίες τις οποίες περιλαμβάνετε στην ιστοσελίδα, προκειμένου να εξετάσω τις προσφερόμενες  από την εταιρεία σας υπηρεσίες και να γίνω συνδρομητής σας,  διαπίστωσα, ότι περιλιμβάνετε εις αυτήν χώρα με το όνομα Macedonia η οποία δεν υφίσταται εις τον χάρτην τον Ηνωμενων Εθνών αλλά συνδυάζεται και το αποδίδεται εις ψευεπίγραφο και ανθελληνικό δημιούργημα των εχθρών της πατρίδος μας οι οποίοι και την επιβουλεύονται. Συνεπώς η πράξις αυτή, πέραν των άλλων είναι εχθρική όταν προέρχεται από τρίτους και προδοτική όταν εις αυτην συνεργούν ή συμμετέχουν και Έλληνες-ελληνικά φυσικά και νομικά πρόσωπα.

Είμαι βέβαιος ότι βέβαιοι ότι πρόκειται δια σφάλμα εκ παραδρομής και ότι συμφωνείται και θα προβείται αυθωρεί και παραχρήμα εις την απαιτούμενη διόρθωση και αποκατάσταση της αληθείας.

Δια τυπικούς λόγους και μόνον λόγους δηλώνω ό,τι σε αντίθετη περίπτωση, ως έλκων την καταγωγήν μου από ΓΝΗΣΙΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΝ ΓΕΝΕΑΝ, θα προβώ εις τις εκ των νόμων προβλεπομένων ενέργειες δια την αποκατάστασιν της αληθείας και της ηθικής βλάβης μου καθώς και των εξ αυτών συνεπειών, καθ’ ότι δια της καταχωρήσεώς σας αυτής θίγεται βανάυσως η ΑΠΟ ΑΙΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ, αλλά και τα συμφέροντά μου ως ΕΛΛΗΝΟΣ.

—————————————

Θέλουμε να πιστεύουμε ό,τι η αναφορά έγινε εκ παραδρομής και η Ιστοσελίδα της PlanetSIM θα διορθώσει άμεσα το λάθος.  Για όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με την PlanetSIM παραθέτουμε το e-mail επικοινωνίας:

info@planetsim.gr

*UPDATE*

Ενημερωθήκαμε πως προς τιμήν της, η εταιρία PlanetSIM ανταποκρίθηκε άμεσα και στις διαμαρτυρίες και η αναφορά στα Σκόπια ως “Μακεδονία” διορθώθηκε.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αναγνώστη που ανέδειξε το θέμα, όσο και την ίδια την Εταιρία PlanetSIM για την άμεσα ανταπόκριση της.

Related posts:

Comments