Σκοπιανό Εθνικιστικό κόμμα απαιτεί αποζημίωση για τα “90 Χρόνια κατεχόμενης Μακεδονίας”

Το ακούσαμε και αυτό!!! “Περισσότερο από το 90% της Μακεδονικής γης είναι… κατεχόμενο από Μέλη της ΕΕ“, σύμφωνα με τον Σκοπιανό Στράσο Ανγκελόφσκι, ηγέτη της ” Μακεδονικής Πατριωτικής Οργάνωσης της Ριζοσπαστικής Αποκατάστασης του Βαρδάρη, του Αιγαίου, του Πιρίν και των Πρεσπών (TMRO-VEP)”.

Σε δηλώσεις του στην Σκοπιανή Vecer daily, και πέφτοντας σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα, ο Ανγκελόφσκι δεν δίστασε να ζητήσει και τα ρέστα από την ΕΕ για την δήθεν κατοχή της Μακεδονίας από Έλληνες και Βούλγαρους.

Μάλιστα η Βλακεία χτύπησε κόκκινο στα Σκόπια και ο ηγέτης του TMRO-VEP προτίθεται να στείλει ένα “μνημόνιο” στην ΕΕ, έτσι ώστε να απαιτήσει και επίσημα από την Ευρωπαική Ένωση, να δοθούν αποζημιώσεις για τα “97 χρόνια χρησιμοποίησης της Μακεδονικής γης, θάλασσας και λοιπώ πόρων”!!!

Φυσικά περιττό είναι να τονίσουμε καμμιά αντίδραση – και πιθανώς ούτε πρόκειται – δεν είχαμε από το ΥΠΕΞ, καθότι  το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, με επικεφαλής τον ΑΝΥΠΕΞ κ. Δρούτσα, είναι απασχολημένο να κρατάει το φανάρι στον Νταβούτογλου στην Ρόδο.

 

Related posts:

Comments
Ελληνικη Λιγκα says:

Που τα βρισκουνε αυτα τα φρουτα??? Ενα καλο τρελοκομειο δεν υπαρχει εκει να τους κλεισουν να ησυχασουμε??