Είμαστε του κλώτσου και του μπάτσου…

Τα καταφέραμε πάλι μια χαρά… Να έχουμε και από πάνω γείτονες αχάριστους. Στα Σκόπια προστίθεται και η Αλβανία. Τους κρατήσαμε ζωντανούς, η οικονομία τους αναστήθηκε χάρη στην Ελλάδα, που έδωσε δουλειά στους πολίτες της που ήρθαν εδώ.

Επιβεβαίωσαν μεν αυτό που από αιώνες ισχύει, ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος, όμως για άλλη μια

Προσφέραμε στήριξη χωρίς ούτε ένα αντάλλαγμα. Και τώρα ένα ανθελληνικό κλίμα δημιουργείται στην Αλβανία, με επιθέσεις κατά ελλήνων ομογενών, αρπαγή των περιουσιών τους, με στόχο την εκδίωξή τους από τις πατρογονικές τους εστίες και τον αφελληνισμό της Χειμάρρας, του προπύργιου του Ελληνισμού της Αλβανίας, και η κυβέρνηση δεν βγάζει μιλιά, δεν αντιδρά!!
φορά αποδεικνύεται η γύμνια της στρατηγικής μας, η έλλειψη ακόμη και ενός στοιχειώδους σχεδιασμού. Προσφέραμε στήριξη χωρίς ούτε ένα αντάλλαγμα. Και τώρα ένα ανθελληνικό κλίμα δημιουργείται στηνΑλβανία, με επιθέσεις κατά ελλήνων ομογενών, αρπαγή των περιουσιών τους, με στόχο την εκδίωξή τους από τις πατρογονικές τους εστίες και τον αφελληνισμό της Χειμάρρας, του προπύργιου του Ελληνισμού της Αλβανίας, και η κυβέρνηση δεν βγάζει μιλιά, δεν αντιδρά. Μέσα σʼ αυτή την ανθελληνική στρατηγική των Τιράνων είναι και οι βάσεις που έδωσαν στην Τουρκία για να μας περικυκλώσουν και από το Ιόνιο… Καταντήσαμε να είμαστε του κλώτσου και του μπάτσου στα Βαλκάνια, από κει που υποτίθεται ότι η Ελλάδα ήταν η δύναμη σταθερότητας στην περιοχή, Γιώργο.

Πηγή: Το Παρόν

Related posts:

Comments