Σκοπιανοί δημοσιογράφοι εκθέτουν ανεπανόρθωτα για δεύτερη φορά τον Πρόεδρο των Σκοπίων Ιβάνοφ

Photo @ Alsa.tv

Σκοπιανοί δημοσιογράφοι εκθέτουν ανεπανόρθωτα για μια ακόμα φορά τον Πρόεδρο των Σκοπίων Ιβάνοφ.

Ο Σκοπιανός Πρόεδρος προσπάθησε να καλύψει την άκρως εξευτελιστική για τον ίδιο κατάσταση, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις του που ενέπλεκαν την Γερμανίδα μέλος του Ευρ. Κοινοβουλίου, Ντόρις Πακ, και η οποία είχε απειλήσει να τον σύρει στα δικαστήρια. Τα έριξε λοιπόν όλα στους “κακούς” δημοσιογράφους οι οποίοι κατά τον πρόεδρο, δεν μετέφεραν σωστά τις δηλώσεις του.

Οι Σκοπιανοί δημοσιογράφοι όμως επανήλθαν και όσοι παρέστησαν στην συνέντευξη τύπου του Πρόεδρου Ιβάνοφ την προηγούμενη Παρασκευή, τον εξέθεσαν ακόμα περισσότερο, επιβεβαιώνοντας πως έκανε τις δηλώσεις μπροστά τους.

“Θα ήταν καλύτερο ο Πρόεδρος Ιβάνοφ να ζητούσε συγνώμη και να παραδεχόταν το σφάλμα του, μια και στο briefing παρέστησαν μέλη του Γραφείου του, 8 δημοσιογράφοι και κάθε ένας από τους συναδέρφους μου το επιβεβαιώνει,” δήλωσε ο απεσταλμένος του Alsat TV της Αχρίδας, Μίκι Τραικόφσκι.

Η Σόνια Ριλκόφσκα, αναποκρίτρια του Kanal 5 TV πρόσθεσε με την σειρά της, “Τα δήλωσε και δεν είναι ευχάριστο να παίρνει πίσω τις δηλώσεις του και να εφευρίσκει δικαιολογίες ό,τι οι δηλώσεις του δεν μεταφέρθηκαν σωστά.”

Οι δηλώσεις του Ιβάνοφ, ο οποίος ο ίδιος αρνείται ό,τι τις έκανε όπως παρουσιάστηκαν, υπάρχουν στις Ιστοσελίδες του Sitel, Telma TVs, στο M TV Αχρίδας, Makfax news agency, στο portal Ohrid News, και στην γνωστή εφημερίδα Utrinski Vesnik.

Τμήμα Ειδήσεων του History-of-Macedonia.com

Related posts:

Comments
Edessa says:

Άλλο περιφεριάρχης και άλλο πρόεδρος κράτους. Στην περίπτωση τους ο "πρώτος" πολίτης της χώρας πιάνεται δις να ψεύδεται. Τεράστια ξεφτίλα.

μ.μπ. says:

Ξεφτίλα, μέν, αλλά μην ξεχνάμε πως μιλάμε απλά γιά κάποιο ανδρείκελο του Γκρούη. Κι εμείς δεν έχουμε νούμερα? Φανταστείτε τον Ψωμιάδη περιφεριάρχη κεντρικής μακεδονίας, πχ…κάπου τόσα είναι και τα Σκόπια σε έκταση, λίγο πολύ…