Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

23.12.2010
Εβδομαδιαία εφημερίδα (ΤΟ ΠΑΡΟΝ) στο φύλλο της 12ης τρέχοντος μηνός, καταγγέλλει, στην πρώτη σελίδα της, «σχέδιο αλώσεως της χώρας, με εισβολή 10.000 μεταναστών κάθε μήνα, από τη Βόρεια Αφρική και την Ασία, δια του συνοριακού φυλακίου του Έβρου». Οι λαθρομετανάστες παραδίδονται στην Αστυνομία και τους φρουρούς της FRONTEX, που δεν υπερβαίνουν τους 40. Κρατούν στα χέρια τους, μέσα σε ζελατίνα, φωτοτυπία οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, κατά την οποία, το κράτος μέλος της, στο οποίο εισέρχονται ξένοι πολίτες, οφείλει να τους περιθάλψει, να τους χορηγήσει άσυλο και να τους πάρει τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Είναι πολύ ενημερωμένοι και επίμονοι, ωσάν να εκτελούν αποστολή. Γνωρίζουν, ότι από τη στιγμή, που θα καταγραφούν, αποκτούν δικαιώματα και εάν καταφύγουν σε άλλη χώρα και συλληφθούν, θα επαναπροωθηθούν στην Ελλάδα. Η Αστυνομία τους καταγράφει και τους χορηγεί έγγραφο, για την παραμονή τους στην Ελλάδα επί ένα μήνα, με την υποχρέωση να φύγουν από τη χώρα μετά τη λήξη τούτου, στη συνέχεια δε τους αφήνει ελευθέρους.
Αυτοί επιβιβάζονται σε λεωφορεία και έρχονται κυρίως στην Αθήνα, έχοντες διευθύνσεις και τηλέφωνα ατόμων του κυκλώματος, τα οποία θα τους διευκολύνουν και θα τους πληρώσουν και τα κόμιστρα, ανερχόμενα σε 10.000 ευρώ περίπου. Και το ερώτημα είναι ποίο κέντρο εξουσίας ή προπαγάνδας πληρώνει τις δαπάνες μετακινήσεως και εγκαταστάσεως στην Ελλάδα των λαθρομεταναστών αυτών.

Οι περισσότεροι τούτων προέρχονται από τη Βόρεια Αφρική, το Μαρόκο, την Τυνησία και τη Λιβύη. Περνούν στην Ασία και κατευθύνονται προς την Ελλάδα, διότι έκλεισαν οι πόρτες της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Όμως πολλοί λαθρομετανάστες προέρχονται από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Τουρκμενιστάν, το Ιράκ και την Παλαιστίνη. Οι Παλαιστίνιοι μάλιστα, έχουν ευμενεστέρους όρους παραμονής στην Ελλάδα. Γι΄αυτό και πολλοί Άραβες πλαστογραφούν τα έγγραφά τους και εμφανίζονται ως Παλαιστίνιοι. Από το Μάιο έως και το Σεπτέμβριο υπολογίζεται ότι έχουν εισέλθει στην Ελλάδα πολλές δεκάδες χιλιάδων λαθρομεταναστών. Μάλιστα η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» είχε ρεπορτάζ στο οποίο επισημαίνει πως στην Ελλάδα έχουν εισέλθει τους τελευταίους μήνες 20.000 Αφρικανοί.
Το συμπέρασμα είναι ότι εφαρμόζεται ένα ανθελληνικό σχέδιο συστηματικής αλλοιώσεως του πληθυσμού της Ελλάδος, εξουθενώσεως της εθνικής συνειδήσεως των Ελλήνων και επεκτάσεως του μουσουλμανισμού και των άλλων θρησκειών σε βάρος της Ορθοδόξου χριστιανικής εκκλησίας. Η υποβάθμιση του μαθήματος των θρησκευτικών, δια της ισοπεδώσεως όλων των θρησκευμάτων, καθώς και της ιστορίας, δια της διδασκαλίας μόνον τμημάτων της τελευταίας, που δεν αναπτύσσουν την εθνική συνείδηση των Ελλήνων, αλλά δίδουν μόνον περιστασιακές γνώσεις, το αυτό σχέδιο ίσως εξυπηρετεί.
Και το ερώτημα είναι: Μήπως εφαρμόζονται μεθοδικώς οι οδηγίες του Κίσινγκερ; Υπενθυμίζεται ότι ο αδίστακτος αυτός ανθέλλην, που τόσο έχει βλάψει την πατρίδα μας, ομιλών προς Αμερικανούς επιχειρηματίες, είχε πει: «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος. Και γι΄αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα του, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε, κάθε δυνατότητα να αναπτυχθεί, να διακριθεί και να επικρατήσει, για να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή, μεγάλης στρατιωτικής σημασίας, για την πολιτική των Η.Π.Α. (Περιοδικό «ΝΕΜΕΣΙΣ», Φεβρουαρίου 1997).

Ή μήπως πραγματοποιείται η απειλή του Καντάφι προς την Ε.Ε., πως αν δεν του δώσει 5,5 δις ευρώ, θα μεταβάλει την Ευρώπη σε Αφρική; Ή, τέλος, μήπως συμβάλλει στην μουσουλμανοποίηση της Ευρώπης όλο και περισσότερο η Τουρκία, γι΄ αυτό και ζητεί να ανεγερθούν σε όλα τα κράτη αυτής μουσουλμανικά τεμένη; Βέβαια, πολλοί υποστηρίζουν, ότι κατά καιρούς έχουν παρατηρηθεί ιστορικώς μετακινήσεις πληθυσμών προς αναζήτηση καλυτέρας τύχης. Και επομένως τα περί εφαρμογής σχεδίων εναντίον της Ελλάδος και της Ευρώπης είναι αποκυήματα φαντασίας και υπερβολικών εθνικών ανησυχιών. Κάποιοι, υποστηρίζουν αυτά καλοπίστως. Πολλοί, όμως, είναι όργανα της προπαγάνδας ξένων κέντρων εξουσίας, που έχει εξαγοράσει και πολλά ΜΜΕ.

Πάντως, οι σκεπτόμενοι Έλληνες, με μεγάλη ανησυχία παρατηρούν, να χειροτερεύει η κατάσταση με τη συνεχή αύξηση των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, που έχουν κατακλύσει ορισμένες συνοικίες των Αθηνών και ορισμένες επαρχιακές περιφέρειες. Στα φανάρια της πόλεως των Αθηνών, κάθε μέρα αυξάνονται οι νέοι Αφρικανοί, μαύροι ή μελαμψοί, που έχουν γίνει επιθετικότατοι στους διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων, είτε για να καθαρίσουν το παρμπρίζ αυτών, είτε για να τους πωλήσουν διάφορα αντικείμενα. Όλοι αυτοί δεν ήλθαν στην Ελλάδα μόνον για ένα «κομμάτι ψωμί», όπως έλεγε ευπίστως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο νεότερος. Έρχονται κατά στίφη και οργανωμένα, σε εξυπηρέτηση ενδεχομένως ανθελληνικών σχεδίων, οπωσδήποτε δε καθοδηγούμενοι από άγνωστα κέντρα.

Η εικόνα της Αλεξανδρουπόλεως και των άλλων πόλεων και χωρίων του Έβρου, έχει πλήρως αλλοιωθεί. Ομοίως και αυτή του κέντρου και πολλών συνοικιών Αθηνών και Πειραιώς. Δεν υπάρχει άλλη λύση, λέγουν οι αστυνομικές αρχές, από αυτή της αμέσου επαναπροωθήσεως αυτών αεροπορικώς στους τόπους προελεύσεώς τους και συγχρόνως να ενισχυθούν προσηκόντως οι φρουροί των συνόρων, ώστε να περιορισθεί η εισβολή των λαθρομεταναστών και να καταστεί αδύνατη η εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.
Η κυβέρνηση δεν φαίνεται να έχει αντιληφθεί τους κινδύνους που εγκυμονεί η συγκέντρωση τόσο μεγάλου αριθμού μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Εκτός εάν αληθεύουν τα λεγόμενα, ότι τους χρησιμοποιεί για εκλογικούς σκοπούς, με το να εγγράφονται ως ψηφοφόροι σε περιφέρειες, που την εξυπηρετούν πολιτικώς, προκειμένου να είναι ασφαλείς ψηφοφόροι της.

Η Ελλάδα διέρχεται την κρισιμότερη φάση της ιστορίας της. Το «Κίνημα» που μας κυβερνά, αφού συνέβαλε κατά κύριο λόγο στην δημιουργία και την αύξηση του δημοσίου χρέους, σήμερα την παρέδωσε στη διαχείριση της τρόικας και του Δ.Ν.Τ. Αλλά και στο έλεος των διεθνών τοκογλύφων, χάριν των οποίων έχουμε τη διαχείριση αυτή. Στο μεταξύ, συνεχίζεται η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, αφού έγινε γνωστό και δεν αμφισβητήθηκε, ότι ετέθη στη διάθεση του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως ποσό 20.000.000 ευρώ για τη μελέτη περιορισμού και εξυγιάνσεως των ΔΕΚΟ!

Με τη μείωση των μισθών και των συντάξεων, καθώς και την περικοπή των δώρων εορτών και επιδόματος αδείας, ο ελληνικός λαός περιήχθη σε κατάσταση απογνώσεως, ώστε να μην αντιδρά στα όσα εις βάρος του βυσσοδομούνται. Τα ΜΜΕ, που θα μπορούσαν να τον ενημερώσουν πλήρως, όπως λέγεται και όπως φαίνεται από τις εκπομπές τους, έχουν εξαγορασθεί από αυτούς που καθορίζουν την τύχη του. Ενώ δημοσιογράφοι φέρονται συμβεβλημένοι με αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, στα κυκλοφορήσαντα απόρρητα έγγραφα αυτών, όπως ευρύτατα συζητείται.

Οι σκεπτόμενοι Έλληνες βλέπουν να επαληθεύονται οι φόβοι τους. Προχθές, δημοσιογράφος ρωτούσε εκπρόσωπο των Σκοπίων, γιατί δεν δίδεται η λύση στο πρόβλημα του ονόματος τούτων, αφού η Ελλάδα έκανε τη χειρονομία καλής θελήσεως δια της καταργήσεως του «Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης»! Αλλά και στην τελευταία συνέντευξη του υπουργού των Σκοπίων Μιλοσόσκι, που μεταδόθηκε στην εκπομπή των «Φακέλλων» του ΣΚΑΙ, πληροφορηθήκαμε ότι προωθείται λύση του άνω προβλήματος, με απευθείας συζητήσεις, μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του μισέλληνος Σλάβου Σκοπιανού Γκρούεφσκι, ο πατέρας του οποίου κατέφυγε στα Σκόπια, μετά την καταστολή του συμμοριτοπολέμου.

Και ενώ ο Σκοπιανός υπουργός έκανε λόγο για παράλογες ή λογικές ανησυχίες των Ελλήνων, συνεπεία της πολιτικής του Γκρούεφσκι, δεν ρωτήθηκε, όπως θα έπρεπε, πώς είναι δυνατόν να μην ανησυχούν οι Έλληνες, όταν οι Σκοπιανοί κυκλοφορούν χάρτες του κρατιδίου τους, στην έκταση του οποίου περιλαμβάνουν την ελληνική Μακεδονία μέχρι της Θράκης και της Θεσσαλίας, και ακόμα δεν ρωτήθηκε ποία σχέση μπορούν να έχουν με τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι κάτοικοι των Σκοπίων, την σλαβική καταγωγή των οποίων έχει ομολογήσει επισήμως και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόροφ.

Στην ίδια εκπομπή προβλήθηκαν και τα δήθεν περιουσιακά δικαιώματα των Σλάβων, που εγκατέλειψαν τη γενέτειρά τους για να εγκατασταθούν στα Σκόπια, αποκηρύξαντες οιονδήποτε σύνδεσμό τους με την Ελληνική Πολιτεία. Βεβαίως, κανείς δεν τους είπε, ότι στην Ελλάδα, όπως και σε όλα τα κράτη της υφηλίου, υφίσταται ο θεσμός της «έκτακτης χρησικτησίας», κατά τον οποίο, όταν ένας διακατέχει ξένο ακίνητο με διάνοια κυρίου περισσότερα από 20 χρόνια, γίνεται κύριος τούτου.

Οι πρώην συμμορίτες Σλάβοι των Σκοπίων, εγκατέλειψαν την Ελλάδα πριν από 60 χρόνια. Για ποία ακίνητά τους ομιλούν σήμερα; Και γιατί να προβάλλονται οι έωλες διεκδικήσεις τους από ελληνικά τηλεοπτικά μέσα; Μήπως και οι διεκδικήσεις αυτές έχουν το ρόλο τους, προκειμένου να μην αντιδράσουν οι Έλληνες στο προωθούμενο, όπως λέγεται, σχέδιο διπλής ονομασίας, ώστε να διατηρηθεί το συνταγματικό όνομα των Σλάβων Σκοπιανών ως «Μακεδόνων»;

Στο μεταξύ, διάχυτη είναι η εντύπωση, μη διαψευδόμενη από την κυβέρνηση, ότι συνεχίζονται μυστικές συζητήσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων εκπροσώπων, για τη διαχείριση του Αιγαίου, ερήμην και εν αγνοία του ελληνικού λαού. Αλλά το κυβερνών κόμμα, δεν έλαβε εντολή από το λαό για τη ρύθμιση τέτοιας διαχειρίσεως, ούτε για την αναγνώριση των Σκοπιανών ως Μακεδόνων.

Και ουδείς συγχωρείται να λησμονεί, ότι στην μακραίωνα ιστορία της Ελλάδας η προδοσία ουδέποτε έμεινε ατιμώρητη.

Related posts:

Comments