Σκοπιανό Πανεπιστήμιο αναζητεί Προπαγανδιστές - Όσοι πιστοί προσέλθετε!

Ο γνωστός Σκοπιανός ψευδο-ιστορικός Ντόνσκι, υπεύθυνος του τμήματος Ιστορίας του Πανεπιστημίου “Goce Delchev“, σε συνάντηση του με τον Σκοπιανό πρόεδρο Ιβάνοφ. Ο Σκοπιανός πρόεδρος όπως αναφέρεται στην επίσημη Ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου, είναι πλήρως εξοικειωμένος με τις ¨τρέχουσες δραστηριότητες” του Ντόνσκι και της παρέας του.

Είναι πλέον γνωστό στους πάντες ότι η συστηματική παραποίηση της Ελληνικής ιστορίας από τoν σκοπιανό προπαγανδιστικό μηχανισμό έχει πάρει κολοσσιαίες διαστάσεις.

Μέσω της νέας τεχνολογίας και ιδιαίτερα του διαδικτύου, οι Σκοπιανοί έχουν βρει πρόσφορο έδαφος για διάδοση της προπαγάνδας τους.

Ο στόχος αυτού του προγράμματος θα είναι μια παρουσίαση της “ιστορικής αλήθειας” της ”Μακεδονίας” στο Διαδίκτυο με την συνεχή αποστολή στα Αγγλικά της “Μακεδονικής Ιστορίας” σε διάφορους διεθνείς φορείς, forum στο Διαδίκτυο και σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails).

Τον τελευταίο καιρό όμως και εκμεταλλευόμενοι της παντελής ανυπαρξίας των επίσημων Ελληνικών φορέων, οι Σκοπιανοί έχουν αποθρασυνθεί σε απαράδεκτο βαθμό. Έχουν φτάσει σε σημείο να αναρτούν σε επίσημες Σελίδες Πανεπιστήμιων τους… κρατικά επιχορηγούμενα “προγράμματα” που απευθύνονται σε Εθελοντές Φοιτητές με σκοπό την…προώθηση της Σκοπιανής Προπαγάνδας στο διαδίκτυο!!!

Από την σελίδα του Πανεπιστημίου “Goce Delchev” στο Στιπ:

http://inisa.ugd.edu.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=7

Ο στόχος αυτού του προγράμματος θα είναι μια παρουσίαση της “ιστορικής αλήθειας” της “Μακεδονίας” στο Διαδίκτυο με την συνεχή αποστολή στα Αγγλικά της “Μακεδονικής Ιστορίας” σε διάφορους διεθνείς φορείς, forum στο Διαδίκτυο και σε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails).

Τα Ιστορικά δεδομένα θα πρέπει να παρασκευάζονται από τον Α. Ντόνσκι. Θα είναι κείμενα της Ιστορίας της Μακεδονίας σύντομα και με γραπτά επιχειρήματα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να παραδίνονται σε εθελοντές μαθητές από το Τμήμα Φιλολογίας (κυρίως από όσους ακολουθούν σπουδές σε αγγλικά), οι οποίοι και θα τα μεταφράουν.

Τελικά οι μαθητές εθελοντές από το Τμήμα Πληροφορικής θα αναλαμβάνουν να διαδώσουν αυτά τα στοιχεία σε ολόκληρο το Διαδίκτυο (φόρουμ, online εγκυκλοπαίδειες, ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίου φήμης, πολιτικούς και διανοούμενους, πολιτικά κόμματα, πανεπιστήμια του εξωτερικού και όπου αυτό είναι δυνατόν).

Τέλος το κέντρο θα προσφέρει υποστήριξη και σε Σκοπιανούς ακτιβιστές στο διαδίκτυο!!!

Related posts:

Comments
Lefteris Mermigas says:

Most of the educators are ignoring the pseudohistorians from Skopje they know their propaganda, History is written and my/our letter to Congressmen give you the facts: Why the Skopje’s do not want to admit that they have nothing to do with the Historic Greek Macedonia? Why they insist that they speak the Macedonian Language? while they were with Yugoslavia they spoke Slavic, they still do, they did not change their language, still the same. A person from Skopje can speak with a Bulgarian and understand each other so who they try to fool?
Macedonia is a Province of Greece Stupid, my slogan!! Lefteris