Οπτικό Ντοκουμέντο από τις συνεχείς παραβιάσεις της Ενδιάμεσης Συμφωνίας από τους Σκοπιανούς

Οπτικό Ντοκουμέντο από την ευλαβική προσήλωση των Σκοπιανών Κυβερνήσεων στην Ενδιάμεση Συμφωνία από το 1995 εώς σήμερα!!!

Από την Δευτέρα 21 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 θα διαρκέσει η ακροαματική δημόσια διαδικασία εκδίκασης της υπόθεσης προσφυγής των Σκοπίων εναντίον της χώρας μας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.  Οι Σκοπιανοί, ως γνωστόν μας κατηγορούν για.. αθέτηση των όρων της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995. Η διαδικασία στο ΔΔΧ, διαιρείται ακολούθως  σε δύο φάσεις.

Η  πρώτη αρχίζει  την  21-22  Μαρτίου όπου θα ακουστούν οι προφορικές απόψεις των Σκοπίων και 24-25 Μαρτίου της χώρας μας. Η ακροαματική διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τον  δεύτερο γύρο,   στις 28 Μαρτίου για τα Σκόπια και στις 30 Μαρτίου  για την χώρα μας.

Τα  κείμενα που υποβλήθηκαν από  τα δύο Κράτη παραμένουν αδημοσίευτα  μέχρι τις 21 Μαρτίου 2011.

Εμείς σας παρουσιάζουμε Οπτικό Ντοκουμέντο από τις Συνεχείς Παραβιάσεις της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 95 από επίσημους κρατικούς φορείς στα Σκόπια.

– Ο  Σκοπιανός Πρόεδρος Ιβάνοφ μέχρι πρότινος είχε σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας μέσα στο…ίδιο του το γραφείο!!

ivanov34 Η Συστηματική Παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας από Επίσημους Κρατικούς Φορείς της ΠΓΔΜ

– Αλλά και σε επίσημες εκδηλώσεις, όπως στην επέτειο θανάτου του Nikola Karev, ο ήλιος της Βεργίνας δεν λείπει από το προσκήνιο.

ivanov vergina sun1 Η Συστηματική Παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας από Επίσημους Κρατικούς Φορείς της ΠΓΔΜ

– Η περίφημη φωτογραφία με τον  Πρωθυπουργό των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι να προσκυνάει μπροστά από αλυτρωτικό χάρτη της “Ενωμένης Μακεδονίας”

– “Θαυμαστής” του Ήλιου της Βεργίνας αποδεικνύεται και ο Γκρούεφσκι, όπως φαίνεται από τις επόμενες φωτογραφίες.

– Ο Σκοπιανός Υπουργός Εξωτερικών Μιλόσοσκι, τιμάει και αυτός το…έθιμο μαζί με τον γιο του!!

 

-O Πρώην Υπουργός Εξωτερικών

– Ο Πρώην Δήμαρχος των Σκοπίων

– Πρώην και Νυν Μέλη της Κυβερνήσεως

– Υπουργείο Αθλητισμού των Σκοπίων

Φωτογραφίες σαν τις παραπάνω που αποδεικνύουν ακράδαντα την κατάφωρη και συστηματική παραβίαση απο την Σκοπιανή Ηγεσία της Ενδιάμεσης Συμφωνίας υπάρχουν αρκετές στο διαδίκτυο. Η συνεχιζόμενη παραβίαση και αδιαλλαξία των Σκοπίων μας έδινε ανέκαθεν το δικαίωμα να καταγγείλουμε την συμφωνία αυτή, πολύ περισσότερο εφόσον η Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995 επιβάλλει αποχή από κάθε μορφής προπαγάνδα και επιτάσσει διαπραγμάτευση ουσιαστικά μόνο για το όνομα. Όμως η απαράδεκτη υποχωρητικότητα και χαρακτηριστική ανικανότητα που επέδειξαν και συνεχίζουν αυξανόμενα να επιδεικνύουν οι εκάστοτε ηγεσίες του ΥΠΕΞ, μας οδήγησαν στην δυσμενή θέση που έχουμε περιέλθει σήμερα. Να μας πηγαίνουν στην Χάγη για παραβίαση της συνθήκης, αυτοί που ουσιαστικά δεν σταμάτησαν ποτέ να την παραβιάζουν!!!

Nikolas M.

Related posts:

Comments
Τσουμαροπούλου Μαρία says:

Τουλάχιστον ,αφού με τόσο Θράσος μας σέρνουν άδικα στη Χάγη,όσες παραβιάσεις γνωρίζουμε και έχουμε αποδεικτικά στοιχεία να τις ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ μετατρέποντας τη δίκη σε ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ εις βάρος τους!
Γιατί Οληγορούμε;”ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ”σε όλους τους επίδοξους παραχαράκτες και καταπατητές των ΔΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΩΡΑ!
”ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”!

Niki Stamatiou says:

ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ!!!! Μολον Λαβε Slavs! or perhaps, Vardaskans? but never should they be called
Makedonians! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!