Σκληροί Αλβανοί εθνικιστές οι 4 της Νίκαιας με τα καλάσνικοφ

Σάββατο, 09 Ιούλιος 2011

Έναν “θησαυρό” από κλοπιμαία, ανθελληνικού μίσος και αλβανικού εθνικισμού, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί σε κρησφύγετο των τεσσάρων Αλβανών ληστών με τα καλάσνικοφ που είχαν ρημάξει δεκάδες σπίτια και διαμερίσματα σπίτια σε γειτονιές της Αττικής.

Τα κλοπιμαία, κυρίως χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, τα έβαζαν σε βαλίτσες και τις έστελναν ασυνόδευτες με τα λεωφορεία σε συγγενείς και φίλους στην Αλβανία.

Μετά από εκτεταμένες έρευνες σε όλη την Αττική, οι πιάστηκαν τελικά στα “δίχτυα” της Αστυνομίας στην Νίκαια.

Όπως αποκαλύπτεται από το υλικό, οι συλληφθέντες, εκτός από διαρρήκτες είχαν αναπτύξει στην χώρα και ακραία εθνικιστική δράση.

Σε μία φωτογραφία που βρέθηκε στο κρυσφήγετο τους μάλιστα, από τα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008, καίνε μια μεγάλη Ελληνική σημαία (μεταξύ των ατόμων που κρατάνε τη σημαία είναι και οι συλληφθέντες), ενώ από κάτω υπάρχει η λεζάντα: “50.000 Αλβανοί ενάντια στην απογραφή με εθνικά και θρησκευτικά κριτήρια, η οποία είναι τέχνασμα των Ελλήνων“.

MM

http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8272:Σκληροί-Αλβανοί-εθνικιστές-οι-4-της-Νίκαιας-με-τα-καλάσνικοφ&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Related posts:

Comments