Σκόπια - Η γελοιότητα δεν γνωρίζει όρια!!!

Πρόσφατα είδαμε ότι η κυβέρνηση Γκρούεφσκι έσπευσε άρον άρον να μετονομάσει το άγαλμα του αρχαίου Έλληνα βασιλιά της Μακεδονίας, Μεγάλου Αλεξάνδρου σε… “Έφιππο Πολεμιστή”. Ειδικά μετά από τα εξαιρετικά δυσμενή σχόλια που ακούστηκαν εναντίον τους και κυρίως από Ευρωπαίους αξιωματούχους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, 8 αγάλματα αρχαίων Μακεδόνων, οι οποίοι θα αποτελούν την… “Φάλαγγα” πρόκειται να τοποθετηθούν στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων. Μαζί τους θα τοποθετηθούν και 8 λέοντες πλαισιώνοντας έτσι το ήδη υπάρχον τεράστιο άγαλμα.

Μάλιστα κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες, στις οποίες μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση τι θα επακολουθήσει.

Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στις φωτογραφίες, οι Σκοπιανοί αφαίρεσαν δύο πλάγιες ακτίνες από το Ελληνικό σύμβολο του Ήλιου της Βεργίνας στις ασπίδες των στρατιωτών, με το σκεπτικό πως τα σχέδια που η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει στο WIPO είναι συμμετρικά, άρα το δικό τους είναι κάτι… ξεχωριστό και μοναδικό!!!

Mε λίγα λόγια είναι σαν να ανοίξουμε φαστφουντάδικο που θα λέγεται McDonald και θα έχει σήμα 1 1/2 αψίδα!! Η γελοιότητα των Σκοπιανών απλά δεν γνωρίζει όρια!!

Related posts:

Comments
Δημοσθένης ο Μακεδών says:

Το μεγάλο έλλειμα στην εξωτερική μας πολιτική παραμένει με ή χωρίς 16 ακτίνες !!! Πρέπει να εξανδραποδισθούν οι “πολιτικοί” που μας “κυβερνάνε”, ή άλλως μας οδηγούν στον όλεθρο! Η κατάσταση πάει από το κακό στό χειρότερο !!!

Eirini K. says:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ που πήγαν οι ακτίνες οεοοοο..