Επιστολή στήριξης Πάγκαλου στην ΠΓΔΜ

16-09-11

Στην επιστολή του κ. Πάγκαλου εκφράζεται ετοιμότητα για παροχή τεχνικής στήριξης όσον αφορά στη διαδικασία ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης της ΠΓΔΜ.

Σύμφωνα με τηλεγράφημα του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων της ΠΓΔΜ, «MIA», η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, αρμόδια για ευρωπαϊκά θέματα, Τεούτα Αρίφι, έλαβε απαντητική επιστολή από τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, στην οποία εκφράζεται ετοιμότητα για παροχή τεχνικής στήριξης όσον αφορά στη διαδικασία ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης της ΠΓΔΜ.

Η τεχνικής φύσεως βοήθεια, όπως δήλωσε σήμερα, Παρασκευή, η κα Αρίφι, αφορά κυρίως τα ευρωπαϊκά ταμεία και τη διασυνοριακή συνεργασία.

«Χαιρετίζω τις καλές και ορθές προθέσεις και ελπίζω ότι και στο μέλλον θα έχουμε καλή και ανοιχτή επικοινωνία», πρόσθεσε η κ.Αρίφι, σχετικά με την απαντητική επιστολή που έλαβε από τον κ. Πάγκαλο, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρέσβη των ΗΠΑ στα Σκόπια, Πολ Γουόλερς.

Ο κ. Πάγκαλος επίσης, στην επιστολή του απηύθυνε πρόσκληση προς την κ. Αρίφι να επισκεφθεί την Αθήνα τον Δεκέμβριο. Η κ. Αρίφι, όπως προανήγγειλε, θα αποδεχθεί την πρόσκληση.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Related posts:

Comments