Χαμός μεταξύ των προκλητικών Σκοπιανών και Αστυνομίας στην Λιθουανία

Οι Λιθουανοί Σεκιουριτάδες του γηπέδου κατάσχεσαν και πανό με τον Ήλιο της Βεργίνας

Προκλητικοί για ακόμα μια φορά οι Σκοπιανοί που βρέθηκαν στις εξέδρες του αγώνα με την Λιθουανία. Αρκετοί από αυτούς σε κατάσταση μέθης προκαλούσαν συνέχεια προβλήματα και ανάγκασαν για πρώτη φορά στην διοργάνωση τους Σεκιουριτάδες του γηπέδου να παρέμβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Σκοπιανοί χειρονομούσαν συνέχεια ενώ προσπάθησαν να ξετυλίξουν ένα τεράστιο πανό με το Ελληνικό σύμβολο του Ήλιου της Βεργίνας και στην… μεριά που καθόντουσαν Λιθουανοί φίλαθλοι.

Φυσικά αυτό μαζί με την αντιαθλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών δεν άρεσε και στον υπεύθυνο της FIBA που βρισκόταν στο γήπεδο, ο οποίος διέταξε να παρέμβει άμεσα η αστυνομία και να γίνει κατάσχεση του πανό.

Οι Σκοπιανοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Ορισμένοι άρχισαν ακόμα και να… φτύνουν τους ειδικούς φρουρούς του γηπέδου με συνέπεια η παρέμβαση των τελευταίων να είναι δυναμική. Σημειώθηκαν μικροεπεισόδια μεταξύ Σεκιουριτάδων, Λιθουανικής αστυνομίας και των προκλητικών Σκοπιανών.

Να σημειωθεί ότι Σκοπιανοί που είχαν ταξιδέψει στην Λιθουανία δημιούργησαν επεισόδια και μέσα στο αεροπλάνο εναντίον Πολωνών φιλάθλων.

Δείτε σχετικό βίντεο στο οποίο οι Σκοπιανοί προσπαθούν οικτρά να παρουσιάσουν τους Λιθουανούς σεκιουριτάδες ως τους… υπαίτιους των επεισοδίων.

Related posts:

Comments
YoungMacedonian says:

FYROMIANS have become the joke of Europe!Their youth are pure Neonazis and they prove it with their fascist behaviour all over the world, from Australia to Canada and even in Lithuania!