” Δημοκρατία της Μακεδονίας ” τα Σκόπια σε έγγραφα του ΟΗΕ !!!

Ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας” αναφέρονται τα Σκόπια σε έγγραφα του ΟΗΕ. Συγκεκριμένα στην Ιστοσελίδα των Ηνωμένων Εθνών (http://gadebate.un.org/66/former-yugoslav-republic-macedonia), κυκλοφορούν έγγραφα του ΟΗΕ με αναφορές σε κάποια… “Δημοκρατία της Μακεδονίας“. Μάλιστα το επίπεδο γελοιότητας των Σκοπιανών έφτασε σε τέτοια επίπεδα, ώστε αρχικά είχαν περάσει την λέξη “Macedonia” με φωσφοριζέ μαρκαδόρο για έμφαση (Εικόνα 1) και αφού κατάλαβαν την γκάφα τους, αντικατέστησαν το αρχικό έγγραφο μόλις πριν λίγες ώρες!!!

Παρομοίως, μπορούμε να βρούμε στην Ιστοσελίδα των Ηνωμένων Εθνών, (http://bit.ly/oR2H9j) άλλη παραπομπή σε έγγραφο του ΟΗΕ από την Μόνιμη αντιπροσωπεία της Π.Γ.Δ.Μ. στον ΟΗΕ, όπου η Π.Γ.Δ.Μ. αναγράφεται ξανά ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας“, αυτήν την φορά χωρίς… έμφαση με μαρκαδοράκι στο “Macedonia”.

Οι Σκοπιανοί προφανέστατα συνεχίζουν να παραβιάζουν με κάθε δυνατό τρόπο διεθνείς κανονισμούς, τους οποίους οι ίδιοι έχουν άλλωστε υπογράψει. Tα αναπάντητα ερωτήματα όμως παραμένουν:

Στον ΟΗΕ παραλαμβάνουν έγγραφα από κάποια χώρα που ΔΕΝ αναγνωρίζουν με αυτό το όνομα; (βλέπε “Permanent Mission of the Republic of Macedonia in the United Nations“), Ή οι Σκοπιανοί υπογράφουν στην επίδοση ως Π.Γ.Δ.Μ. και αφήνουν το έγγραφο ως “Δημοκρατία της Μακεδονίας“;

 

Related posts:

Comments
Takis V. says:

Σωστή ερώτηση….ὀταν αυτή η μόνιμη αντιπροσωπεία των σκοπίων στον ΟΗΕ τους στέλνει επίσημα έγγραφα με το καλλιτεχνικό τους ψευδώνυμο,αυτοί τα δέχονται ή τα γυρνάνε πίσω; 🙂

γιατί φοβάμαι πως γίνεται το 1ο; 😀 και οι δικοί μας εκεί τι κάνουν;