Ο Σκοπιανός Τύπος με μια ματιά 23-11-2011

normal News O Σκοπιανός Τύπος με μια ματιά 22 11 2011

Σκοπιανός Τύπος

- Η Ούτρινσκι Βέσνικ αναρωτιέται πως θα είναι το μέλλον για τα Σκόπια με την χώρα μπλοκαρισμένη στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, κομματικές ηγεσίες στο δικαστικό σώμα και στους κρατικούς λειτουργούς, ΜΜΕ και δημοκρατία σε κίνδυνο, ένα τεράστιο εξωτερικό χρέος ύψους 4.5 δισ. Ευρώ και χαμηλού επιπέδου υγειονομικές υπηρεσίες.

- Η Νόβα Μακεντονίγια αναφέρει ότι ο Ίλιγια Γιοβανόβικ, πρόεδρος του Συλλόγου Ορφανών παιδιώνΧτίζουμε το μέλλον“, θα δώσει σύντομα στην δημοσιότητα πλήρη στοιχεία για το σκάνδαλο με μωρά που δόθηκαν παράνομα σε υιοθεσίες. Ο Γιοβανόβικ είχε πρόσφατα εκτοξεύσει πολύ σοβαρές κατηγορίες ότι νεογέννητα βρέφη έχουν κλαπεί από νοσοκομεία και έχουν δοθεί για υιοθεσία για τεράστια ποσά χρημάτων. Λέγεται ότι Νοσοκομειακό προσωπικό αλλά και πολιτικοί έχουν αναμιχτεί σε αυτό το έγκλημα.

Η Ζουρνάλ κάνει λόγο ότι το Αλβανικό κόμμα PDSH είναι εναντίον του τωρινού συντάγματος των Σκοπίων, το οποίο σύμφωνα με τους Αλβανούς δεν σέβεται τα δικαιώματα τους. Στο ίδιο μήκος κύματος και το άλλο κόμμα των Αλβανών NDR είναι υπέρ της αλλαγής του Συντάγματος.

Η 24 Βέστι αναφέρει πως ο Σκοπιανός υπ. Εξωτ. Νίκολας Ποπόσκι έστειλε επιστολή στον Έλληνα ομόλογο του, Σταύρο Δήμα. Ο Ποπόσκι γράφει στην επιστολή πως το Σλοβενικό-Κροατικό μοντέλο πρέπει να εφαρμοστεί στην Ελληνο-Σκοπιανή αντιδικία.

Τμήμα ειδήσεων | History-Of-Macedonia.com

Μετάφραση - Επιμέλεια : Αναστασία Σ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση

 

Related posts:

Comments