Αλυτρωτικοί χάρτες της “Μεγάλης Μακεδονίας” τώρα και σε Σκοπιανές εκπομπές

Ο Σκοπιανός Αλυτρωτισμός έχει καθιερωθεί ως ένα καθημερινό φαινόμενο με την ανοχή και τη συνενοχή μας. Με το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών να παραδίδει μαθήματα απάθειας και ηττοπάθειας σε όλες τις προκλητικές ενέργειες των γειτόνων, δεν μας κάνει πλέον καμία εντύπωση να παρατηρούμε φαιδρά φαινόμενα, όπως το παρακάτω.

Σκοπιανός ακαδημαϊκός σε εκπομπή του γνωστού ‘TV Sonce’ με φόντο Σκοπιανό αλυτρωτικό χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας”. Στον εν λόγω χάρτη φυσικά περιλαμβάνονται και εδάφη από την Βόρεια Ελλάδα.

Από τα υπόλοιπα βίντεο είναι πασιφανές ό,τι ο αλυτρωτικός χάρτης ποτέ δεν λείπει από την συγκεκριμένη εκπομπή όπως και ο Ήλιος της Βεργίνας.

Εδώ να μου πείτε πως ακόμα και Σκοπιανός διπλωμάτης που υπηρετεί στον Καναδά δηλώνει δημόσια στο παρακάτω βίντεο ότι ο Ήλιος της Βεργίνας είναι “εθνικοϊστορικό σύμβολο” των Σκοπιανών. Ουδείς στο Υπ.Εξ. δείχνει την παραμικρή μέριμνα, παρόλο που αποτελεί κατάφορη παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας

Περιττό να αναφέρουμε τι θα είχε συμβεί σε αντίστοιχη περίπτωση που είχε υποπέσει σε τέτοια ατοπήματα Έλληνας Διπλωμάτης.

Related posts:

Comments