Κον-Μπεντίτ υπέρ Οικολόγων - Δήλωση για Μακεδονία

Κον-Μπεντίτ

Από το κανάλι του

Στις 27 Μαρτίου 2012, ο Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ βρέθηκε στην Ελλάδα για να στηρίξει την προεκλογική εκστρατεία των Οικολόγων Πράσινων. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα ζήτημα που απασχολεί ιδιαίτερα την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος.

Ακολουθεί το απομαγνητοφωνημένο κείμενο.

Κον-Μπεντίτ: Αυτό είναι το είδος των προβλημάτων, ξέρετε, τα οποία είναι γελοία. Ελάτε, κάντε ένα συμβιβασμό με τη Μακεδονία! Ξέρετε… Έχετε το πρόβλημα του μέλλοντός σας και μου μιλάτε για τον Αλέξανδρο; Ξέρετε, δεν ενδιαφέρομαι για τον Αλέξανδρο και πιστεύω… Ξέρετε… Τώρα υπάρχει η Μακεδονία, υπάρχει και η Ελλάδα και ως εκ τούτου πρέπει να βρείτε ένα συμβιβασμό. Κατά συνέπεια, πιστεύω ότι πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπίσετε τις πραγματικότητες της αλλαγής του κόσμου και μια από αυτές είναι η πραγματικότητα της ύπαρξης της Μακεδονίας.

Δημοσιογράφος: Κάποτε είπατε πως η Μακεδονία είναι η Μακεδονία…

Κον-Μπεντίτ: Ναι, η Μακεδονία είναι η Μακεδονία! Ναι, μπορείτε να πείτε Βόρεια Μακεδονία, Νότια Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία, Νεφελώδης Μακεδονία, αλλά υπάρχει η Μακεδονία, τι μπορώ να κάνω; Ξερετε, είναι έτσι γιατί είναι έτσι!

————-

 

Related posts:

Comments
Tasos - Kavala says:

Ας μας πουν επιτελους οι οικολογοι πρασινοι τις θεσεις τους για το θεμα.

ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ τις δηλωσεις για ‘μακεδονια και ελλαδα’ του πρασινου ευρωβουλευτη που οι ιδιοι προσκαλεσαν;

NAI ή ΟΧΙ;;;

Aν οχι γιατι δεν τις καταδικασαν ακομα;;;;

Ας μας πουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ αν αναγνωριζουν ‘τουρκικη’ και ‘μακεδονικη’ μειονοτητα. Βαρεθηκαμε τις κωλοτουμπες τους.Αλλος εχει το ονομα και αλλος την χαρη. το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κομμα χωρις ξεκαθαρες θεσεις !!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ!