Ξεκίνησε η Διαδικτυακή Καμπάνια των Σκοπιανών για ένταξη τους στο ΝΑΤΟ

greece fyrom flags Skopje conference on building bridges between Greece, fYRoM

Η Σύνοδος του ΝΑΤΟ στο Σικάγο πλησιάζει και παράλληλα κορυφώνονται οι ενέργειες των Σκοπιανών προκειμένου να πετύχουν την ένταξη της χώρας τους στον Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Οι Σκοπιανοί που δεν δείχνουν την παραμικρή διάθεση να εκπληρώσουν την προϋπόθεση που έχει ορίσει το ΝΑΤΟ για λύση στο ζήτημα της ονομασίας, έχουν στρέψει την προσοχή τους εν μέρει στο επικοινωνιακό κομμάτι προσπαθώντας κατά κάποιο τρόπο να “επιβάλουν” την ένταξη τους.

Από χθες ξεκίνησε και η Διαδικτυακή Καμπάνια τους. Σκοπιανοί της Διασποράς δημιούργησαν την εντυπωσιακή Ιστοσελίδα https://www.macedoniainnato.org/ όπου διαφημίζουν και προωθούν με κάθε τρόπο την ένταξη της χώρας τους στο ΝΑΤΟ. Παράλληλα το Υoutube αναμένεται να κατακλυστεί με videos όπως .

Όπως είχαμε επισημάνει πρόσφατα την 19η Μαϊου, η Σκοπιανή διασπορά και η πρεσβεία της πΓΔΜ στην Ουάσινγκτον διοργανώνουν από κοινού ένα Gala στο ξενοδοχείο Hilton του Chicago. Στην εκδήλωση θα παραστεί ο πρόεδρος των Σκοπίων, Ιβανόφ, ενώ έχουν προσκληθεί και ΝΑΤΟϊκοί ηγέτες.

Την επόμενη ημέρα, 20η Μαϊου, οι Σκοπιανοί διοργανώνουν διαδήλωση της Διασποράς τους στο Σικάγο όπου έχουν σχεδιάσει όσοι πάρουν μέρος να φοράνε  αυτά τα μπλουζάκια.

Όλη την περίοδο μέχρι την Σύνοδο Κορυφής στο Σικάγο, διεθνείς εφημερίδες όπως η Washington Post και Διαδικτυακοί τόποι μεγάλης αναγνωσιμότητας αναμένεται να κατακλυστούν από άρθρα υπέρ της ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ. Και όλα αυτά με την Ελλάδα απούσα από τα τεκταινόμενα για μια ακόμα φορά.

Related posts:

Comments