Αλυτρωτικοί χάρτες της Μακεδονίας σε κρασιά στην Μελβούρνη

Συνεχίζεται η Σκοπιανή προπαγάνδα στην Αυστραλία. Μέχρι και αυτοκόλλητα με αλυτρωτικό χάρτη της Μακεδονίας και τον Ήλιο της Βεργίνας, κολλάνε επιτήδειοι Σκοπιανοί της διασποράς σε nameless κρασιά 2ας διαλογής στην Μελβούρνη. Χαρακτηριστικά μας αναφέρει ο φίλος μας Παναγιώτης από την Μελβούρνη.

“Πήγα να πάρω Μεξικάνικη Μπύρα από μια μεγάλη αποθήκη ποτών και ενώ προπλήρωνα, είδα ένα μεγάλο μάτσο με αυτά τα αυτοκόλλητα. Ζήτησα και μου έδωσε ο υπεύθυννος μια σελίδα και όταν τον ρώτησα τι είναι αυτά, μου είπε ότι κάποιος αγοράζει τα φτηνά κρασιά χωρίς όνομα και κολλάει το δικό του. Απ’ ότι φαίνεται αυτό το κάνει εδώ και… 30 χρόνια!!!”

Related posts:

Comments

Αγαπητοί συνέλληνες όπου Γης,
Έχω κουραστεί να διαβάζω και να ακούω κλαψουρίσματα και παράπονα του στυλ: Οι σκοπιανοί έκαναν αυτό, οι σκοπιανοί έκαναν εκείνο, έκαναν το άλλο. Ειλικρινά μου έρχεται να ξεράσω. Δυστυχώς έχω παρασυρθεί και εγώ με αποτέλεσμα να αναρτώ τέτοιες “ειδήσεις” με την δικαιολογία ότι βάζοντας κάποια δικά μου σχόλια προσπαθώ να τους γελοιοποιήσω. Η κατάσταση δεν πάει άλλο! Ο κορυφαίος ΕΛΛΗΝΑΣ Περικλής Γιαννόπουλος είχε γράψει πριν από έναν αιώνα και παραπάνω: “Ελληνική Φυλή τί φωνάζεις; Μπήκαν κλέφτες στο μανδρί; Εάν σου βαστά έμπα διώχτους!”. Δεν νομίζετε ότι ήρθε πλέον ο καιρός να κάνουμε εμείς οι απλοί πολίτες κάτι; Η πρότασή μου είναι να αρχίσουμε να δημοσιεύουμε αλυτρωτικούς χάρτες των εθνικών μας διεκδικήσεων, αρχίζοντας από τα Σκόπια. Τουλάχιστον αυτό θα αρχίσω να κάνω στο ιστολόγιό μου. Όποιος συμφωνεί ας κάνει το ίδιο…
ΥΓ Οι δικοί μας θα είναι πραγματικοί αλυτρωτικοί χάρτες και όχι ψευδο-αλυτρωτικοί, όπως δυστυχώς πολλοί ημιμαθείς (και όχι μόνον) δικοί μας γράφουν συχνά-πυκνά. Εμείς έχουμε αλύτρωτες μειονότητες, οι σκοπιανοί πού τις βρήκαν; Εκτός και αν δεχτούμε ότι οι μερικές εκατοντάδες σκοπιανολάγνοι ή οι ψηφοφόροι συγκεκριμένου “αποκόμματος” αποτελούν “μακεδονική” μειονότητα στην Ελλάδα.