Επίδειξη αλυτρωτισμού εναντίον της Ελλάδας από τον Μέτο Κολόσκι

Μετά την αποκάλυψη που είχαμε κάνει πριν μερικές ημέρες με το νέο ανθελληνικό παραλήρημα του Τοντόρ Πετρόφ, σειρά παίρνει ο γνωστός ανθέλληνας και πρόεδρος του UMD, Μέτο Κολόσκι.

Στο Facebook Profile του έχει αναρτήσει δημόσια ένα βίντεο από το YouTube με καθαρά αλυτρωτικό και ανθελληνικό περιεχόμενο. Ένα ακόμα δείγμα των αλυτρωτικών διαθέσεων που συνεχίζουν να επιδεικνύουν τα ηγετικά στελέχη της διασποράς της FYROM.

Το βίντεο που ανάρτησε ο Κολόσκι με τον τίτλο “ Oro - Aegean Macedonian Song” διακρίνεται για τις σαφείς αναφορές και τους αλυτρωτικούς χάρτες εναντίον της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδας.

Φωτογραφία 1η:

Στο 0:02 του βίντεο βλέπουμε την παρακάτω εικόνα…

 

 Γίνεται σαφής αναφορά σε “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Βόρεια Ελλάδα” (“OCCUPIED Northern Greece”)

 

Παρατηρείστε προσεκτικά τους αλυτρωτικούς χάρτες του Βίντεο.

 

Φωτογραφία 2η

 

 

Η Μακεδονία βρίσκεται εκτός… Ελλάδας. Τα σύνορα της Ελλάδας ξεκινούν από… την Θεσσαλία.

 

Φωτογραφία 3η

 

 

Η Μακεδονία σύμφωνα με το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του UMD, είναι “reserved” μόνο από τους Σλάβους της FYROM!!!

 

Φωτογραφία 4η 

 

Άλλος χάρτης με παρόμοιο αλυτρωτικό περιεχόμενο. Η Μακεδονία φέρεται να είναι εκτός Ελλάδας και τα βόρεια σύνορα της να είναι στην Θεσσαλία.

 

Ο πρόεδρος του UMD, μιας από τις μεγαλύτερες οργανώσεις της διασποράς της FYROM, είχε μεγάλη συμβολή στην πρόσφατη επιστολή 54 μελών του Αμερικανικού Κογκρέσου.

 

Άραγε τι θα έχουν να πουν οι υπογραφόμενοι όταν ενημερωθούν για την ανάρτηση αυτού του άκρως προσβλητικού βίντεο από τον πρόεδρο του UMD, όπου αμφισβητείται σαφέστατα η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας απαιτώντας την «Ενωμένη Μακεδονία»;;

 

(*) Χάρη σε ενέργειες της Ελληνικής Διασποράς από τα 54 μέλη που είχαν υπογράψει αρχικά, αμφιβάλουμε αν πλέον συνεχίζει να υποστηρίζει το περιεχόμενο της επιστολής διψήφιο νούμερο.

Related posts:

Comments