Σκοπιανή Ιστοριογραφία – Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν

Τα Μακεδονοειδή ξεσαλώνουν!

Μια συλλογή απο άρθρα/δηλώσεις Σκοπιανών ΨευτοΙστορικών, ορισμένοι από τους οποίους έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο παραλογισμού που υποστηρίζουν ακόμα ό,τι στην Γένεση φυσικά πήραν μέρος Μακεδονοειδή.  Φυσικά εννοείται ο Αδάμ ήταν και αυτός… Μακεντόνσκι!! (άσχετα που δεν το ήξερε!) . 

Κατά την άποψη ορισμένων Σκοπιανών ψευτοιστορικών τα ένδοξα… παιδιά του ΜΑ (δηλαδή τα Μακεδονοειδή),  ως αγαπημένη ράτσα του Θεού έχουν αναλάβει εργολαβικά να γίνουν… word-bearers to give the light to the world!!!

Η Γένεση σύμφωνα με τους Σκοπιανούς δεν ήταν δυνατόν να μην οφείλεται στους ίδιους.

 

 To ημερολόγιο των Μάγια φέρει ομοιότητες με το ημερολόγιο των Αρχαίων Μακεδονοειδών, άρα παίζει και αυτοί να ήταν πρωτο-Μακεδονοειδή.

Τα Μακεδονοειδή ή αλλιώς τα παιδιά του Μα, όπως οι Μάρκος, Λουκάς, Φίλιππος, Μαρία Μαγδαληνή, ήταν αυτοί που πραγματικά διέδωσαν το ευαγγέλιο σε όλον τον κόσμο.


Ούτε και η Βασίλισσα του Σαββά -το τοπ γκομενάκι της εποχής – γλύτωσε απο τα Μακεδονοειδή. Την πρόδωσε το όνομα της!!! Ας πρόσεχε!

O Tashko Belchev είναι γνωστός – εκτός από τις χορευτικές του φιγούρες – και για την θεωρία του ό,τι η Ελληνική γλώσσα είναι κλεμμένη από την…  Μακεδονική

Άλλοι Σκοπιανοί “επιστήμονες” θεωρούν τις θεωρίες του γελοίες. Καθότι ως γνωστόν η αρχ. Μακεδονική είναι η κοιτίδα όλων των γλωσσών και τα Μακεδονοειδή αποτελούν το.. Matrix για το τελικό αποτέλεσμα που θα επηρεάσει όλα τα Ευρωπαϊκά έθνη!!!

Άλλο εκλεκτό μέλος του club, ο Ποπόφσκι, εκφράζει την πεποίθηση του ό,τι ο πρώτος άνθρωπος άνηκε σίγουρα  στα Μακεδονοειδή.

Άλλωστε οι χαώδεις διαφορές ανάμεσα στα πανέμορφα κατάξανθα Μακεδονοειδή και σε όλους τους υπόλοιπους είναι παραπάνω από εμφανείς.

Ο Σκοπιανός κορυφαίος Ιστορικός Βασίλ Ιλιοφ παραδέχτηκε επιτέλους πως η θεωρία του για τα 77,000 χρόνια Μακεδονικής ύπαρξης είναι τελικά λανθασμένη!!!

Λένε ό,τι ανακαλύφτηκε σε ένα τοίχο σπηλαίου κάτι που έμοιαζε με το γράμμα Μ, άρα μιλάμε με ασφαλή στοιχεία για 102,010 χρόνια ύπαρξης των Μακεδονοειδών.

ΥΓ. όπου να’ ναι τελειώνει και το πόρισμα Σκοπιανών επιστημόνων για την all-time ερώτηση. “Είναι ο Ήλιος παλαιότερος από τα Μακεδονοειδή ή το αντίθετο;;;;;

Related posts:

Comments