Τα Σκόπια «καταδίκασαν» την ΑΕΚ για τα οφειλόμενα Ψωμιάδη

Η αθηναϊκή ΠΑΕ είδε μία ακόμη δίκη να παίρνει αναβολή, καθώς οι αρχές της ΠΓΔΜ δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν η έκδοση του «BigMac» αφορά και την δική της… περιπέτεια

Για τις 21 Νοεμβρίου αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης μεγάλου χρηματικού ποσού το 2002, από τα ταμεία της ΑΕΚ.

Στην υπόθεση, πλην του Μάκη Ψωμιάδη, είναι επίσης κατηγορούμενοι δύο συγγενικά του πρόσωπα, που φέρονται να εμπλέκονται στις πράξεις της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων, από παράνομη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με την κατηγορία, οι τρεις εμπλεκόμενοι εκταμίευαν ποσά από την ομάδα, εμφανίζοντάς τα ως πληρωμές για έργα κατασκευής αθλητικού κέντρου στους Θρακομακεδόνες. Τα έργα αυτά δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Ο Μάκης Ψωμιάδης, σύμφωνα με την κατηγορία, προκατέβαλε χρήματα σε εργολάβο ενώ όπως αποδείχθηκε δεν είχε γίνει καν η αγορά του ακινήτου, η οποία τελικά δεν υλοποιήθηκε.

Η εκδίκαση αναβλήθηκε καθώς η απόφαση των αρχών της ΠΓΔΜ για έκδοση του Ψωμιάδη αφορά μόνο τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην υπόθεση των στημέων ποδοσφαιρικών αγώνων, ενώ εκκρεμεί η απόφαση επί του αιτήματος και για την υπόθεση της ΑΕΚ.

Πηγή: ΑΠΕ

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63666196

Related posts:

Comments