Τα κόμματα πάνε να παραδώσουν τη Ροδόπη στο τουρκικό προξενείο!

Ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης 

Είναι εθνική ντροπή και αυτοχειριασμός αυτό που πράττουν τα κόμματα στη Θράκη, καθώς ο φθηνός και τυφλωμένος μικροκομματισμός τους, τα οδηγεί στο να παραδώσουν τον Νομό Ροδόπης στη “διοίκηση” του τουρκικού προξενείου.

Δεν είναι υπερβολή, μια και μετά τα καλά αποτελέσματα που πέτυχαν με τρεις μουσουλμάνους βουλευτές στους δυο νομούς, τώρα που έχει εκλείψει και το μπέρδεμα της σταυροδοσίας, οι προξενικοί δουλεύουν για να πετύχουν  το απίθανο: Η Ροδόπη να εκπροσωπείται από τρες μουσουλμάνους βουλευτές και κανέναν χριστιανό!

Έτσι μετά την εξόντωση του Γ. Πεταλωτή από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, λόγω της “παντοκρατορίας” του Α. Χατζηοσμάν, και την εκλογή του Α. Καραγιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ,  τώρα γίνεται μεγάλη προσπάθεια να εξουδετερωθεί η ΝΔ και έτσι να μην εκλεγεί βουλευτής ο Ε. Στυλιανίδης και η τρίτη έδρα του νομού να περάσει στον Ιχάν Αχμέτ, που από την ΝΔ πέρασε στη ΔΗΣΥ και κατέληξε τώρα στη ΔΗΜΑΡ.

Φαντασθείτε την εικόνα που θα δίνει η Θράκη μας και η Ροδόπη σε ξένους διπλωμάτες και διεθνείς οργανισμούς όταν θα μαθαίνουν ότι ο νομός έχει… μια χριστιανική μειονότητα που δεν εκπροσωπείται καν στην Βουλή…

Συγχαρητήρια σε όλα τα κόμματα που για μια έδρα προσκυνούν τόσο εύκολα έναν μέτριο Τούρκο διπλωματικό υπάλληλο, ο οποίος ανέλαβε να μοιράσει τις μειονοτικές ψήφους στους προστατευόμενους του.

Υπουργείο Εξωφρενικών – Το Παρόν

Related posts:

Comments