Νέα Σφαλιάρα από Αυστραλία στους Σκοπιανούς : “Το Όνομα σας είναι FYROM !!!”

Στα κρύα του λουτρού άφησε για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση της Αυστραλίας τους Σκοπιανούς.  

Την ίδια στιγμή που τα Σκοπιανά ΜΜΕ αναλώνονται σε… όνειρα θερινής νυκτός για αναγνώριση των Σκοπίων απο την Αυστραλία, η Αυστραλία βάζει τέλος στα όνειρα των Σκοπιανών.

Με επίσημη απάντηση της δεν αφήνει κανένα περιθώριο ελπίδας για αναγνώριση του συνταγματικού ονόματος των Σκοπίων, αν πρώτα δεν καταλήξει σε συμφωνία με την Ελλάδα.

Σε  έγγραφο της Κυβέρνησης της Αυστραλίας που βρήκαμε να κυκλοφορεί στο twitter  (https://twitter.com/bgmkd/status/212109312301072384 ), οι Αυστραλοί επαναλαμβάνουν στους Σκοπιανούς για μια ακόμα φορά πως τους αναγνωρίζουν μόνο ως FYROM.

Μάλιστα ο/η  αποστολέας φέρεται να είχε στείλει ως… απόδειξη ό,τι οι Σκοπιανοί είναι δήθεν Μακεδόνες και ένα βιβλίο του γνωστού Σκοπιανού ψευτο-ιστορικού Ντόνσκι.

Ο Ντόνσκι έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν επικοινώνησε μέσω μέντιουμ με τον.. Μέγα Αλέξανδρο καθώς και για την… θεματολογία στα βιβλία του. Εκτός των άλλων υποστηρίζει πως η Βασίλισσα Elizabeth και 11 Αμερικάνοι προέδροι, μεταξύ των οποίων και ο George W. Bush  ήταν… “Μακεδόνες”.

Related posts:

Comments