Γενοκτονία ψευτο-Μακεδόνων και κατεχόμενα εδάφη της Μακεδονίας σε Σειρά Ντοκυμαντέρ της Σκοπιανής Κρατικής Τηλεόρασης

Δείτε τι προβάλουν οι Σκοπιανοί σε σειρά Ντοκυμαντέρ Σκοπιανής Τηλεόρασης για την Ιστορία τους !!! Αρχαία Μακεδονία, Γενοκτονίες, Αστέρι της Βεργίνας και Σκοπιανοί αφηγητές ντυμένους ως αρχαίους Μακεδόνες!!

Το MTV (Makedonska Televizija) η κρατική τηλεόραση των Σκοπίων, έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό της χώρας μας από την παραγωγή και τη προβολή του πασίγνωστου βίντεο, με τίτλο «μακεδονική προσευχή». Εκεί ο Θεός … παρουσιάστηκε να καλεί τους Σκοπιανούς, χαρακτηρίζοντας τους ως το «αρχαιότερο» έθνος στη γη και προγόνους της «λευκής φυλής», που χαρακτηρίζεται …. «μακεδονοειδή» σε αντίθεση με την «νεγροειδή» και την «μογκολοειδή».

Σας παρουσιάζουμε σήμερα σειρά Ντοκυμαντέρ παραγωγής της Σκοπιανής Κρατικής Τηλεόρασης με θέμα την ιστορία της Μακεδονίας όπως την διδάσκονται οι Σκοπιανοί. Ξεκινάει από την ίδρυση του αρχαίου Μακεδονικού βασιλείου και διαμέσου των αιώνων καταλήγει στην σύγχρονη εποχή.

Η Μακεδονία στην Αρχαιότητα

Η Μακεδονία στην Ιστορία

Η Μακεδονία στην Οθωμανική Περίοδο

Όρκος της Μακεδονίας

Η “Μακεδονική” Επαναστατική Οργάνωση

Ένας Αιώνας Εξορίας

20 Χρόνια ανεξαρτησίας της “Μακεδονίας”

Τα ντοκυμαντέρ έχουν δημοσιευτεί στην Ιστοσελίδα της Σκοπιανής Τηλεόρασης με ημερομηνία 21 Νοεμβρίου 2011.

Ενδεικτική είναι η σειρά Ντοκυμαντέρ με τίτλο “Ένας αιώνας Εξορία”.

Από την περιγραφή που παραθέτει η Σκοπιανή κρατική τηλεόραση διαβάζουμε και με την βοήθεια του Google Translate:

“Ένας Αιώνας Εξορία» είναι μια συγκλονιστική απόδειξη για την δυσοίωνη μοίρα των εκατοντάδων χιλιάδων “Μακεδόνων”, των θυμάτων του Ευρωπαϊκού αγώνα για την κυριαρχία στην Μακεδονική χερσόνησο. Μια σειρά ντοκιμαντέρ για τη συστηματική γενοκτονία που διαπράχθηκε κατά των Μακεδόνων στα κατεχόμενα εδάφη κατά τα τελευταία εκατό χρόνια, να παραιτηθούν από την πατρίδα τους, για να εξαφανιστεί το όνομα και η ιστορία τους από το πρόσωπο της χώρας (?) ως έθνος.

Related posts:

Comments