Σκοπιανοί ανάρτησαν Υβριστικά πανό εναντίον της Ελλάδας μπροστά στα μάτια του Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προκλήσεις από τους Σκοπιανούς.
Ομάδα περίπου 40 ατόμων με επικεφαλής τον γνωστό Σκοπιανό εθνικιστή Τοντόρ Πετρόφ, ανάρτησε υβριστικά πανό εναντίον της Ελλάδας απέναντι από το Σκοπιανό Κοινοβούλιο όπου προηγουμένως είχαν συναντηθεί ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι και ο Γ.Γ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν.
Τα πανό έγραφαν προσβλητικά μηνύματα για την χώρα μας όπως, “Σταματήστε τον Ελληνικό Ρατσισμό”, “Σταματήστε την Ελληνική Γενοκτονία” και “Σταματήστε τον Ελληνικό Ναζί-Φασισμό”.
Παράλληλα οι Σκοπιανοί εθνικιστές απαιτούσαν από την κυβέρνηση να σταματήσει τις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της Ονομασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σκοπιανή αστυνομία ήταν υπερβολικά… διακριτική μαζί τους. Όταν οι επίσημοι βγήκαν από το κοινοβούλιο για να κατευθυνθούν προς τα οχήματα τους, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός που δεν έδειξε καθόλου ξαφνιασμένος από τα πανό, χαμογέλασε με νόημα.
Ο Γ.Γ του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν αιφνιδιασμένος, αρκέστηκε να χαιρετήσει υψώνοντας το χέρι του πριν μπει στο αυτοκίνητο και αποσυρθεί με την συνοδεία του.
Τμήμα Ειδήσεων – History-Of-Macedonia.com
Related posts:
Latest posts by D-Mak (see all)
- Greek Ministry of Culture: Archaeological Excavations And Historical Facts about Philip II’s Tomb - July 22, 2015
- Former FYROM’s Interior Minister L. Frckovski : “Drop the Dilemma, We live in Dictatorship” - February 2, 2015
- Γιατί η Ολυμπιάδα δεν είναι η ένοικος του ταφικού μνημείου της Αμφίπολης - September 11, 2014
RECENT COMMENTS