Αυστραλός Βουλευτής ποζάρει μπροστά σε αλυτρωτικό χάρτη της λεγόμενης “Μεγάλης Μακεδονίας”

Προκαλεί ο βουλευτής Harry Jenkins, που φωτογραφίζεται µπροστά σε χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας» και ζητά να αναγνωρίσει η χώρα του το κρατίδιο µε το όνοµα των ανιστόρητων ονείρων του.

Φωτογραφίζεται µε… καµάρι µπροστά σε χάρτες που δείχνουν τα Σκόπια να φτάνουν έως τη Χαλκιδική και τον Ολυµπο. ∆εν πρόκειται για άλλον ένα γραφικό Σκοπιανό, αλλά για γνωστό Αυστραλό βουλευτή, ο οποίος µάλιστα παλαιότερα είχε διατελέσει και πρόεδρος της κοινοπολιτειακής βουλής της χώρας.

Ο λόγος για τον Χάρρυ Τζένκις, βουλευτή του Εργατικού Κόµµατος της Αυστραλίας, ο οποίος όχι µόνο δεν κρύβει τα φιλοσκοπιανά του αισθήµατα, αλλά δεν τηρεί ούτε τα προσχήµατα, συµµετέχοντας σε εκδηλώσεις ακραίων Σκοπιανών εθνικιστών της πολιτείας όπου εκλέγεται.

Οι φωτογραφίες που αποκαλύπτει σήµερα Το ΧΩΝΙ θα πρέπει να προκαλέσουν την αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Απλά τηρούµενων των αναλογιών, φανταστείτε πώς θα αντιδρούσε η γειτονική Τουρκία εάν ο πρώην πρόεδρος της ελληνικής βουλής φωτογραφιζόταν µπροστά σε χάρτη της «Μεγάλης Ελλάδας».

διαβάστε τη συνέχεια Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής 22 Ιουλίου

Πηγή: το Χωνί

 

Related posts:

Comments