Δείτε πως έγινε πάλι ρόμπα ο Σκοπιανός πρόεδρος Ιβάνοφ !!!

Τα είδε όλα ο Σκοπιανός πρόεδρος Ιβάνοφ με τις ερωτήσεις από Βούλγαρους δημοσιογράφους. Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν φοβάται ό,τι η εντελώς “διαφορετική προσέγγιση στην κοινή ιστορία τους” θα μπορούσε να καταλήξει σε μπλοκάρισμα από την Βουλγαρία στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων στην ΕΕ, διαβάστε τι απάντησε:

H EE είναι μια ιδέα που μας ενώνει στο μέλλον. Θα ενταχθούμε στην ΕΕ ώστε να μοιραστούμε τα Ευρωπαϊκά ιδανικά, κριτήρια και αρχές μαζί με την Βουλγαρία. Ας αφήσουμε την Ιστορία στους Ιστορικούς“, δήλωσε με έμφαση ο Σκοπιανός Πρόεδρος.

“Ας αφήσουμε την Ιστορία στους Ιστορικούς” λοιπόν δήλωσε ο ίδιος άνθρωπος που περιφερόταν πριν χρόνια σε τηλεοπτικές εκπομπές της Σκοπιανής τηλεόρασης (Δείτε σχετικό αποκαλυπτικό άρθρο μας) και δήλωνε γεμάτος έπαρση πως δεν υπήρξε ποτέ στα αρχαία χρόνια η Ελλάδα, αλλά η περιοχή αναφερόταν πάντα ως.. Αχαΐα!!!

Ας ξαναθυμηθούμε λοιπόν τι δήλωνε πριν μερικά χρόνια ο νυν Σκοπιανός πρόεδρος, ο οποίος σημειωτέον δεν έχει πτυχίο Ιστορίας (γενικώς δεν έχει σχέση με Ιστορία) και ας “ξαναθαυμάσουμε” τα εντελώς αστεία επιχειρήματα του για την ύπαρξη “Μακεδονικού έθνους”.

Τμήμα Ειδήσεων – History-Of-Macedonia.com

Related posts:

Comments